22 Οκτ 2020

Δίκη Χρυσής Αυγής / Στη φυλακή Μιχαλολιάκος και όλη η ηγετική ομάδα

- Ξεκίνησαν οι συλλήψεις
- Πίσω από τα σίδερα της φυλακής θα οδηγηθεί η ηγετική ομάδα της ναζιστικής οργάνωσης. Το δικαστήριο αποφάσισε αναστολή ποινής μόνο για 12


   Η δικαιοσύνη μίλησε! Το δικαστήριο αποφάσισε να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα οι ποινές για 39 μέλη της ναζιστικής οργάνωσης που θα οδηγηθούν άμεσα στη φυλακή. 
   Πίσω από τα σίδερα θα μπει όλη η ηγετική ομάδα, δηλαδή, Μιχαλολιάκος, Καισδιάρης, Παππάς, Γερμενής, Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος. 
   Για τον Λαγό θα ξεκινήσει η διαδικασία προκειμένου να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 
   Στη φυλακή θα οδηγηθεί, επίσης, ο Ρουπακιάς αλλά και πολλά άλλα μέλη της ΧΑ που καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε δολοφονίες και άλλες βίαιες επιθέσεις.
   Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για μη χορήγηση αναστολής και άρα άμεση έκτιση ποινής για 38 από τους καταδικασθέντες, ξεκίνησαν οι συλλήψεις των μελών της νεοναζιστικής οργάνωσης. 
   Πέντε από τους καταδικασθέντες για την Χρυσή Αυγή έχουν παρουσιαστεί στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους μέχρι στιγμής. Πρόκειται για τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, τον Γιώργο Πατέλη και τον Γιάννη Καζαντζόγλου, οι οποίοι παραδόθηκαν στο αστυνομικό τμήμα στη Νίκαια, τον Γιώργο Τσακανίκα, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και τον Μάρκο Ευγενικό στο Α.Τ. Περάματος. 
   Άλλοι δέκα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στα δικαστήρια, όπου είχαν μεταβεί αναμένοντας την απόφαση και θα οδηγηθούν κατευθείαν στο Τμήμα Μεταγωγών απ' όπου θα μεταχθούν στις φυλακές. 
   Σημειώνεται ότι ανασταλτικό αποτέλεσμα θα έχουν οι εφέσεις που θα ασκήσουν οι Σκαλκος, Δήμου, Μαρίας, Παπαδόπουλος, Αντωνακόπουλος, Καστρινός, Δασκαλάκης, Αρβανίτης, Αλεξόπουλος, Μπούκουρας, Ζαρούλια και Κουκούτσης, όπως ανακοίνωσε συγκεκριμένα η πρόεδρος του δικαστηρίου, ορίζοντας εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ για τους τελευταίους 5, που υπήρξαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.