8 Ιαν 2020

Ευ. Αντώναρος για ΕΡΤ: Αυτά δεν γίνονταν ούτε επί Μπρέζνιεφ στην πάλαι ποτέ Σοβιετία!

Εκτός από το πρωτοφανές φιάσκο Μητσοτάκη, απίστευτο φιάσκο και από την ΕΡΤ


   Με καυστικό τρόπο σχολίασε τη μη κάλυψη των δηλώσεων Τραμπ - Μητσοτάκη στη διάρκεια της συνάντησής τους στον Λευκό Οίκο από την ΕΡΤ ο Ευάγγελος Αντώναρος.
   «Αυτά δεν γίνονταν ούτε επί Μπρέζνιεφ στην πάλαι ποτέ Σοβιετία. Η δε επίσημη ανακοίνωση των νεοφώτιστων (και επιεικώς ανεπαρκών) ιθυνόντων της δημόσιας τηλεόρασης είναι για τα γέλια» αναφέρει ο Ευ. Αντώναρος, με ανάρτησή του στο Facebook.
   Όπως σημειώνει, «αν αυτό συνέβη από πρόθεση (μάλλον όχι -- αν και με αυτά που έχω δει κι ακούσει δεν αποκλείω τίποτε) το θέμα είναι βαριά πολιτικό. Αν συνέβη από ανεπάρκεια και δημοσιοϋπαλληλική αντίληψη (δεν θα κάνω προς το παρόν άλλες ειδικές επισημάνσεις αν και υπάρχουν πολλά να ειπωθούν) τότε όλοι, μεταξύ των οποίων και ο συμπαθής μεν, άπειρος δε υπεύθυνος υφυπουργός, να πάνε σπίτι τους.
   Αλλά επειδή η εν λόγω κυβέρνηση δεν διακρίνεται ούτε για τις ευαισθησίες της ούτε για την ταχύτητα των αντιδράσεών της, πρόβλεψή μου είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη από το ίδιο έργο» τονίζει ο Ευ. Αντώναρος.

σημ. Τηλεβόα: Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη κίνηση Μητσοτάκη, για τη δημιουργία του περιβόητου επιτελικού κράτους του, ήταν η άμεση υπαγωγή της ΕΡΤ απευθείας στο Μαξίμου και η τοποθέτηση στη θέση του Προέδρου της του δεξιού του χεριού και απόλυτα ελεγχόμενου από τον ίδιο, του Κων/νου Ζούλα, που ήταν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του, προς δόξαν της αντικειμενικής ενημέρωσης από τη δημόσια Τηλεόραση, της αποκομματικοποίησης, της κανονικότητας, της αριστείας και, όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις έκτοτε, της αποτελεσματικότητας βεβαίως βεβαίως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.