2 Ιουλ 2016

Ανακοινώθηκε ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας

Σιδεροκέφαλος Βασίλη

   Αργά χθες το βράδυ, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε τα ονόματα 31 νέων Διοικητών Νοσοκομείων, οι οποίοι επελέγησαν κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης.
   Ο οδοντίατρος Βασίλης Μπαλάσκας, το όνομα του οποίου ακουγόταν ως ένα από τα επικρατέστερα, ανάμεσα στους υποψήφιους, επιλέχθηκε ως ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.
   Ο Βασίλης Μπαλάσκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα. Έχει σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή στο «Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών» και στην Ιατρική και Χειρουργική Σχολή «Universita degli Studi di Roma La Sapienza» του Πανεπιστημίου της Ρώμης, στην Ιταλία και εργάζεται ως ιδιώτης χειρουργός οδοντίατρος στην Άρτα.
   Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας (από το 2009 έως και σήμερα), συντονιστής στο Πρόγραμμα Στοματικής Υγείας στο Νομό Άρτας και μέλος της Πανελλήνιας Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.