23 Οκτ 2011

Μια πόλη δεν βρωμίζει μόνο από τα σκουπίδια της

- Τι περιμένουν για να το αποσύρουν;
- Να του βάλουν και βόμβα;

   Το συγκεκριμμένο ΙΧ βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο στην οδό Κομμένου, ακριβώς δίπλα από την μάντρα του Ντουλαγιαννάκη.

   Για χάρη του έχω σπαταλήσει χρόνο, μελάνι και φαιά ουσία, προσπαθώντας να πείσω δύο συνεχόμενες δημοτικές αρχές, ότι πρέπει να το πάρουν από τον δρόμο. Και όχι μόνο το συγκεκριμένο, αλλά και δεκάδες άλλα, που βρίσκονται διάσπαρτα σε διάφορα σημεία.
   Κατά καιρούς, υπάρχουν κάποιες μεγαλόστομες ανακοινώσεις από αντιδήμαχους για εκστρατεία περισυλλογής αυτών των αυτοκινήτων, μαζεύουν δυο-τρία και τέρμα. Στην περιοχή του Τριγώνου υπάρχουν πάμπολλα, τους το έχω πει κατ' ιδίαν, το έχω δημοσιοποιήσει από εφημερίδες και sites, αλλά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.
   Κάποιος, κάποια στιγμή τις τελευταίες δύο ημέρες, είτε από ατύχημα είτε εσκεμμένα, έβαλε φωτιά στο συγκεκριμένο ΙΧ της Κομμένου.

   Δίπλα του βρίσκεται πολυκατοικία με πυλωτή και σταθμευμένα αυτοκίνητα και πρέπει οι υπεύθυνοι να δοξάζουν την καλή τύχη, που δεν υπήρξε επέκταση της φωτιάς.
   Για να δούμε, θα το πάρουν τώρα ή μήπως περιμένουν να του βάλουν και βόμβα και μετά να μαζεύουν τις "βίδες";
    Καλό θα ήταν αυτοί που είναι "αρμόδιοι" γι' αυτά τα θέματα, να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο να κάνουν την δουλειά τους, παρά να ψάχνουν να βρούνε τρόπους για να "χρυσώνουν" "λιβανιστήρια", για να πείσουν εμάς τους "αόμματους", ότι δήθεν η δουλειά γίνεται όπως πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.