16 Μαρ 2023

Βίντεο ντοκουμέντο - Καρέ – καρέ η διάλυση της συγκέντρωσης από τα ΜΑΤ, με ωμή απρόκλητη βία κατά ειρηνικών διαδηλωτών

- Στα βίντεο ακούγονται οι φωνές των διαδηλωτών που απευθύνονται στα ΜΑΤ και τους ρωτούν με ένταση γιατί χτυπούν τον κόσμο, ενώ άνθρωποι όλων των ηλικιών τρέχουν να γλιτώσουν από τη μανία των αστυνομικών δυνάμεων
- Το βίντεο σμπαραλιάζει το ψέμα που πλασάρουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ότι δήθεν οι αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν επίθεση και απλά αντέδρασαν αμυνόμενοι


   Για μια ακόμα φορά οι αστυνομικές δυνάμεις διέλυσαν μια ειρηνική διαδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών και τις κυβερνητικές προσπάθειες συγκάλυψης.
   Το βίντεο ντοκουμέντο του avgi.gr και του Κώστα Παπαντωνίου κατέγραψε την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών, που ειρηνικά διαμαρτύρονταν για την κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών.
   
   Όπως φαίνεται οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με μοναδικό στόχο να διαλύσουν την πορεία.


   Το βίντεο σμπαραλιάζει το γνωστό αφήγημα που πλασάρουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ότι δήθεν οι αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν επίθεση και απλά αντέδρασαν αμυνόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.