29 Ιαν 2023

Διαθεσιμότητα μακριά από ίντριγκες, χορηγούς και συμφέροντα

Η Βίκυ Σιαπάτη κατέθεσε τη διαθεσιμότητά της για υποψήφια δήμαρχος Αρταίων και ξεκίνησε τις επαφές για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και τη διαμόρφωση του προγράμματος


   Η Βίκυ Σιαπάτη είναι η μοναδική, έως τώρα, που κατέθεσε την διαθεσιμότητά της ώστε να αξιολογηθεί ως προς την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Αρταίων στηριχθείσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε και τηρεί στάση αναμονής.
   Παρόλα αυτά, αξιοποιεί το χρόνο με συναντήσεις προσώπων διερευνώντας τις διαθέσεις τους στην περίπτωση που πάρει το «πράσινο φως», αλλά και με συνομιλίες τόσο για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου όσο και για την διαμόρφωση του προγράμματος.
   Ταυτόχρονα, δεν χάνει την ευκαιρία να παρεμβαίνει δημόσια είτε με άρθρα είτε με ανακοινώσεις, κυρίως επί των δημοτικών πεπραγμένων, ασκώντας έντονη κριτική προς την Δημοτική Αρχή όταν κατά τη γνώμη της βλέπει να διολισθαίνει προς λάθος κατεύθυνση.
   Από τη στιγμή που υπέβαλε την διαθεσιμότητά της, κάτι που ποτέ δεν έκρυψε, έχει πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της δηλώνοντας το παρών στις αυτοδιοικητικές εξελίξεις, με πρωταγωνιστικό θα λέγαμε ρόλο. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός της διακριτικότητας των κινήσεών της αλλά και η αξιοπρεπής στάση που τηρεί ενόσω το κόμμα δεν έλαβε ακόμα τις οριστικές αποφάσεις, κάτι που λειτουργεί στα συν της από την τοπική κοινωνία.
   Όπως επίσης θετικά εισπράττεται η πρωτοβουλία της να ακολουθήσει τον θεσμικό δρόμο για την ανάληψη της υποψηφιότητας δημάρχου Αρταίων μακριά από ίντριγκες, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, κλειστές πόρτες, χορηγούς και συμφέροντα. Πολύ απλά υπέβαλε την διαθεσιμότητά της με πρόταγμα την προσφορά στον τόπο και περιμένει. Και μάλιστα πολύ ψύχραιμα απ’ ότι μαθαίνουμε.

αναδημοσίευση από Ταχυδρόμος της Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.