17 Μαΐ 2021

Σταματούν στην Ήπειρο οι εμβολιασμοί με Johnson

Οι παρτίδες των μονοδοσικών εμβολίων θα κατευθυνθούν στα νησιά


   Όσοι άφηναν τις μέρες να περνούν, περιμένοντας να βρουν ραντεβού για το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson, σίγουρα θα απογοητευθούν.
   Τα νοσοκομεία που είχαν ανοίξει εμβολιαστικές γραμμές, όπως το Νοσοκομείο Άρτας, ενημερώθηκαν εγγράφως ότι οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson ολοκληρώνονται στις 19 Μαΐου.
   Για το επόμενο διάστημα σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της 6ης ΥΠΕ το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν θα χορηγείται, καθώς όσες παρτίδες αναμένει η χώρα μας θα κατευθυνθούν στα νησιά.
   Κάτι τέτοιο άλλωστε είχε ανακοινωθεί προ ημερών, καθώς το συγκεκριμένο εμβόλιο ως μονοδοσικό μπορεί να καλύψει πιο γρήγορα τις ανάγκες στις περιοχές όπου ανοίγει ο τουρισμός και κυρίως στα νησιά.
   Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πότε θα επανέλθει το συγκεκριμένο εμβόλιο στην ενδοχώρα.

ΥΓ: Προφανώς οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, αλλά και οι κάτοικοι στα ορεινά και παράλια της Ηπείρου είναι... β' κατηγορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.