8 Μαΐ 2021

Το Ευρωβαρόμετρο στέλνει στα σκουπίδια τις κατά παραγγελία της κυβέρνησης ελληνικές δημοσκοπήσεις

- Η δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου και "θάφτηκε" από τα χρυσοπληρωμένα, με δημόσιο χρήμα, ελληνικά ΜΜΕ
- Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων κατηγορεί την κυβέρνηση για τη χαοτική διαχείριση της πανδημίας
- Δείτε τις απαντήσεις των Ελλήνων, που εκφράζουν την απόλυτη δυσφορία τους για κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέτρα και οικονομία
- Όλγα Γεροβασίλη: Αυτοί στο John Hopkins και στο Ευρωκοινοβούλιο, που τολμούν να εμφανίζουν τη θλιβερή πρωτιά της κυβέρνησης, μάλλον πρέπει να κάψουν τα πτυχία τους. Ας τους πει κάποιος πως οι άριστοι των αρίστων του Μαξίμου πανηγυρίζουν το success story της διαχείρισης της πανδημίας!


   Οι κατά παραγγελία της κυβέρνησης δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να κρύψουν τη γενική δυσφορία του ελληνικού λαού απέναντι στους κυβερνητικούς χειρισμούς. Η απόλυτη δυσφορία των Ελλήνων, αποτυπώνεται με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο στην τελευταία έρευνα του Ευρωβαρόμετρου (Απρίλιος 2021), όπου η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων κατηγορεί την κυβέρνηση για την χαοτική διαχείριση της πανδημίας.
   Έτσι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από το ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ 94: 


   Το καυστικό σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη, γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτή Άρτας, τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media:

Αυτοί στο John Hopkins και στο Ευρωκοινοβούλιο, που τολμούν να εμφανίζουν τη θλιβερή πρωτιά της κυβέρνησης, μάλλον πρέπει να κάψουν τα πτυχία τους. Ας τους πει κάποιος πως οι άριστοι των αρίστων του Μαξίμου πανηγυρίζουν το success story της διαχείρισης της πανδημίας!


*** Το Ευρωβαρόμετρο είναι ένα σύνολο τακτικών ερευνών, οι οποίες αφορούν την δημόσια γνώμη και λαμβάνουν χώρα εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από το 1973. Οι έρευνες του Ευρωβαρομέτρου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων θεμάτων που σχετίζονται με τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
   Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων του Ευρωβαρομέτρου δημοσιεύονται από τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η βάση δεδομένων του με δημοσκοπήσεις από το 1973 είναι μια από τις μεγαλύτερες σε όλο το κόσμο. Τις δημοσκοπήσεις διεξάγει η TNS Opinion.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.