19 Μαρ 2021

Ενημέρωση Lockdown: Απεσταλμένος του Μαξίμου θα εξηγήσει γιατί τα έξυπνα μέτρα αποδείχθηκαν βλακώδη

- Καπέλωμα Σκέρτσου σε Χαρδαλιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει στη σημερινή ενημέρωση τον εξ απορρήτων του υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργώ
- Μια επιλογή με πολλές ερμηνείες



   Με υπογραφή Μαξίμου θα είναι σήμερα η ενημέρωση για τις αλλαγές στα περιοριστικά μέτρα αφού ο Άκης Σκέρτσος παίρνει επάνω του σήμερα την ενημέρωση των πολιτών για τις αλλαγές στα περιοριστικά μέτρα, μια επιλογή με πολλές ερμηνείες.
   Η πρώτη είναι ότι η παρουσία του Άκη Σκέρτσου αποφασίστηκε από το Μαξίμου, προκειμένου να φανεί ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στέλνοντας τον αντ’ αυτού του, έχει πάρει την υπόθεση της πανδημίας επάνω του.
   Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως διαρρέεται, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ θα εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει τη στρατηγική της κυβέρνησης για «αποσυμπίεση».
   Μια στρατηγική εξαιρετικά θολή, μια και από τις μέχρι σήμερα δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, αλλά και του Γιώργου Γεραπετρίτη, δεν έχει βγει κανένα νόημα για το τι ετοιμάζουν και πώς θέλουν να το πλασάρουν.
   Η δεύτερη ερμηνεία ότι το πάλαι ποτέ αρραγές μέτωπο των κυβερνητικών στελεχών έχει διαρραγεί, με τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά να μην απολαμβάνει, πλέον, της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ενημέρωση των πολιτών και το «πέρασμα» της κυβερνητικής γραμμής.
   Έτσι, επιλέχθηκε ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη για να εξηγήσει για ποιο λόγο τα «έξυπνα μέτρα» απέτυχαν παταγωδώς και για ποιο λόγο εμμένουν σε άνοιγμα ορισμένων δραστηριοτήτων, τη στιγμή που κουνούσαν το δάχτυλο στους πολίτες που έβγαιναν να πάρουν μια ανάσα σε ελεύθερους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.