8 Μαρ 2021

Ωμή, απρόκλητη αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη – Χτύπησαν με μανία, χωρίς λόγο, με πτυσσόμενα γκλομπ, τους πολίτες στην πλατεία

- Δείτε τα αποκαλυπτικά videos που ξεμπρόστιασαν την ενορχηστρωμένη παραπληροφόρηση που επιχειρήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Μαρτυρία κατοίκου: «Ξαμολήθηκαν εδώ να επιβάλουν μια τρομοκρατία άνευ προηγουμένου»
- ΣΥΡΙΖΑ: Πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα


   Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η καταστολή που επιδεικνύει η ελληνική αστυνομία. Χθες το μεσημέρι μάλιστα, δεν δίστασε αναίτια να χτυπήσει χωρίς λόγο νεαρά παιδιά με πτυσσόμενα γκλομπ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
   Ο κόσμος, που, κανονικά, με SMS, έκανε την Κυριακάτικη βόλτα του στην πλατεία, είδαν τους αστυνομικούς να εφορμούν στην πλατεία και να δείχνουν το πλέον άγριο και βίαιο πρόσωπο τους. 
   Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου, αυτόπτη μάρτυρα του πρωτοφανούς αστυνομικού πογκρόμ χθες, μέρα μεσημέρι, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
   Δείτε τι λέει: 


   «Εμφανίστηκε η αστυνομία και πήγε να κόψει πρόστιμο σε μία οικογένεια με δύο παιδάκια και τρεις ενήλικες που κάθονταν σε παγκάκι. Τους εξήγησαν αυτοί ότι είχαν κωδικό, αλλά οι αστυνιμικοί τους ζήτησαν ταυτότητες. Εκείνη την ώρα ο γύρω κόσμος διαμαρτυρήθηκε. Μάλιστα κάποιοι πιο νεαροί προσέγγισαν τους αστυνομικούς και τους είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να τους γράφουν. Η αστυνομία αντέδρασε με βία, άρχισε να ξυλοκοπά τον έναν… είναι τρομακτικό αυτό που γίνεται και φαίνεται στο βίντεο, με πτυσσόμενο κλομπ τον χτυπάνε, επειδή τους είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουν τέτοιο πράγμα. Αμέσως οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις … πάνω στην πλατεία μαζεύτηκαν 50 αστυνομικοί, 25 δικάβαλα μηχανάκια. Ξεκίνησε ένα κρεσέντο βίας, ο κόσμος φοβήθηκε, κάποιοι πήγαν στο άλσος, κι αυτοί τους ακολούθησαν μέσα στο άλσος και τους κυνηγούσαν … στο τέλος μάζεψαν 9 άτομα και τα πήγαν στη ΓΑΔΑ. Ξαμολήθηκαν εδώ να επιβάλουν μια τρομοκρατία άνευ προηγουμένου…»
   Αποκαλυπτικό είναι το video, που δείχνει έναν νεαρό να συνομιλεί με έναν αστυνομικό και ξαφνικά να δέχεται απρόκλητη επίθεση από άλλον αστυνομικό, ο οποίος κατά πάνω του μαζί με άλλους και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν και να τον γονατίζουν στο έδαφος, με τους περίοικους να διαμαρτύρονται για αυτό το αποκρουστικό θέαμα που έβλεπαν από μέρους των ανδρών της ΕΛΑΣ.


   Την ίδια συμπεριφορά διατήρησαν και οι υπόλοιποι αστυνομικοί που επιτέθηκαν σε άλλους νεαρούς, επιχειρώντας να τους εκδιώξουν με βίαιο τρόπο από την πλατεία της Νέας Σμύρνης. Έγιναν 11 προσαγωγές, που μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία με διαρροές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ, έκανε λόγο «για επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν ελέγχους για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού, στο άλσος της Νέας Σμύρνης». Μάλιστα, στα ίδια δημοσιεύματα σημειώνεται μέχρι και «μάχη σώμα με σώμα», με δύο τραυματίες αστυνομικούς.


   Τα videos, όμως, που τράβηξαν με τα κίνητά τους όσοι βρίσκονταν στην πλατεία, αλλά και περίοικοι, από τα μπαλκόνια τους, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το τι συνέβη, καθώς ξεμπροστιάζουν την ενορχηστρωμένη παραπληροφόρηση που επιχειρήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
   Δείτε μερικά από αυτά:



   

  ΣΥΡΙΖΑ: Πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα
   «Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
   Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών. Ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και προσθέτει:
   «Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες. Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.