13 Μαρ 2021

Μωράκι μόλις 11 ημερών με Covid-19 στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων

- Ο νεαρότερος ασθενής με κορωνοιό
- Η 38χρονη μητέρα του νοσηλεύεται με βαριά συμπτώματα στο Νοσοκομείο Φιλιατών
- Πολύ καλά στην υγεία του το βρέφος που είχε διακομισθεί από το Νοσοκομείο Άρτας, αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες


   Μωράκι μόλις έντεκα ημερών γίνεται ο νεαρότερος ασθενής με κορωνοιό που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
   Το βρέφος διακομίσθηκε από το Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου είχε εισαχθεί για νοσηλεία. Πρόκειται για κοριτσάκι και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.
   Το μωρό γεννήθηκε με αρνητικό τεστ της μητέρας. Η 38χρονη ωστόσο έχει προσβληθεί από τον ιό, νοσηλεύεται με βαριά συμπτώματα στο Νοσοκομείο Φιλιατών και πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες θα διακομισθεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
   Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το διάστημα αυτό νοσηλεύεται ένα ακόμη βρέφος το οποίο είχε διακομισθεί από το Νοσοκομείο της Άρτας. Το μωρό είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του και εντός των επόμενων ημερών θα πάρει εξιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.