10 Φεβ 2021

Και δεύτερο σχολείο στην Άρτα κλειστό λόγω κορωνοϊού

- Μετά το Νηπιαγωγείο Κωστακιών, από χθες σε πλήρη αναστολή λειτουργίας και το Δημοτικό Σχολείο στις Κιρκιζάτες μέχρι 21 Φεβρουαρίου
- Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, τρεις νέες μολύνσεις στην Π.Ε. Άρτας


   Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, ανακοινώθηκε, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, ότι αναστέλλεται η λειτουργία του Νηπιαγωγείου Κωστακιών έως τις 14 Φεβρουαρίου, λόγω κορωνοίού, χωρίς καμιά άλλη αναφορά για το αν μολύνθηκε από τον ιό εκπαιδευτικός ή κάποιο νήπιο. 
   Ήταν την ίδια μέρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε, μετά από καιρό, τετραψήφιο αριθμό νέων κρουσμάτων, αλλά και σημειώθηκε η εμφάνιση δύο μολύνσεων στην Π.Ε. Άρτας, μετά από δύο εμβομάδες κατά τις οποίες η περιοχή μας δεν είχε εμφανίσει ούτε ένα κρούσμα. 
   Χθες, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021, στη σελίδα του υπουργείου εμφανίστηκε και δεύτερη κόκκινη κουκίδα. 
   Ακόμη ένα σχολείο της Άρτας, το Δημοτικό Σχολείο στις Κιρκιζάτες, έκλεισε λόγω μόλυνσης από τον κορωνοϊό και, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τελεί σε πλήρη αναστολή λειτουργίας έως τις 21 Φεβρουαρίου. 
   Όσο για την επιδημιολογική εικόνα της περιοχής μας, τα κρούσματα παρέμειναν μηδενικά από τις 4 Φεβρουαρίου έως και χθες, οπότε ανακοινώθηκαν τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ και η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔ αναφέρετι ακόμη τρία νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Π.Ε. Άρτας, χωρίς, για ακόμη μία φορά, καμία άλλη πληροφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.