24 Ιαν 2021

Τραγωδία στα Γιάννενα: Δύο νεκροί σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

- Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι τα δύο άτομα έπεσαν στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον 4ο όροφο
- Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας, προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να φωτίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση


   Μία εξαιρετικά περίεργη υπόθεση ερευνά από τις εννέα το πρωί της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2021 η Αστυνομία στα Γιάννενα. Στις εννέα περίπου το πρωί η αστυνομία ενημερώθηκε για την ύπαρξη δύο ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους σε ακάλυπτο πολυκατοικίας. Οι δύο άνθρωποι, ένας άντρας και μία γυναίκα, βρέθηκαν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας από ηλικιωμένο ένοικο, σήμερα λίγο πριν τις εννέα. 
   Πρόκειται για πολυκατοικία σε κεντρική συνοικία της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Γυναικών Πίνδου.


   Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στον ακάλυπτο υπήρχαν δύο νεκροί.
   Πρόκειται για μία 43χρονη γυναίκα κι έναν άνδρα 52 χρονών. Οι σοροί των νεκρών μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για ιατροδικαστική εξέταση.
   Άγνωστες είναι ακόμα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκαν στον θάνατο. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με την εμπλοκή τρίτου ατόμου και αναμένει τα αποτελέσματα από την έκθεση του ιατροδικαστή, που ίσως ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.
   Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι τα δύο άτομα έπεσαν στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο όπου διέμενε η 43χρονη. Κατά πληροφορίες, είχε μετακομίσει σχετικά πρόσφατα στην περιοχή.
   Η πτώση φαίνεται ότι σημειώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας, χωρίς ωστόσο να γίνει άμεσα αντιληπτή τόσο λόγω της ώρας όσο και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.
   Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να φωτίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.