23 Ιαν 2021

30 τα θετικά κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στη δομή της Φιλιππιάδας, αλλά....

- Μόνο τα 25 έχουν δηλωθεί από τον ΕΟΔΥ, με μεγάλη χρονική καθυστέρηση και σε... δόσεις, εκ των οποίων το ένα έχει χρεωθεί στην... Άρτα!
- Το αλαλούμ συνεχίζεται, χωρίς καμιά επίσημη ενημέρωση των τοπικών υγειονομικών υπηρεσιών και των τοπικών αρχών


   Στα τριάντα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ανέρχονται τα θετικά κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών της Φιλιππιάδας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακριβής εικόνα για τον αριθμό των τεστ που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των 600 περίπου ατόμων που φιλοξενούνται.
   Από τα 30 θετικά έχουν ανακοινωθεί επίσημα και με μεγάλη χρονική καθυστέρηση τα 25, από τα οποία, όμως, μόνο τα 24 δηλώθηκαν στο Νομό της Πρέβεζας.
   Τα 21 κρούσματα ανακοινώθηκαν την περασμένη Τρίτη, μία ακριβώς εβδομάδα μετά τον εντοπισμό και ακολούθησε ένα ακόμη στα στοιχεία της Πέμπτης και δύο την Παρασκευή, από τα τέσσερα συνολικά που είχαν επιβεβαιωθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
   Υπάρχει, όμως, και ένα ακόμα κρούσμα, το οποίο, σύμφωνα με το epiruspost, χρεώθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για υπήκοο Συρίας, ο οποίος, άγνωστο για ποιους λόγους, εμφανίστηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, ως ένα από τα δύο κρούσματα της Άρτας. Σύμφωνα δε με πληροφορίες και το δεύτερο κρούσμα, αφορά σε αλλοδαπό, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι διαμένει στην περιοχή της Άρτας!
   Δεν είναι πρώτη φορά που καταγράφονται διάφορα παράδοξα με την γεωγραφική κατανομή και, όπως φαίνεται, δεν θα είναι και η τελευταία…
   Η διαχείριση στη δομή γίνεται αποκλειστικά από την Διοίκησή της και τον ΕΟΔΥ, χωρίς να έχει εμπλακεί καμία από τις τοπικές υγειονομικές υπηρεσίες και χωρίς να ενημερώνεται επίσημα καμία από τις τοπικές αρχές...
   Ούτε δήμος, ούτε περιφέρεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.