27 Δεκ 2020

Στα Θεοδώριανα το μεγαλύτερο ύψος βροχής

Και ο Καταρράκτης στην πρώτη οκτάδα


   Βροχές αλλά και καταιγίδες σημειώθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή 27/12. Τα ισχυρότερα φαινόμενα εκδηλώθηκαν στα δυτικά και νότια.
   Οκτώ σταθμοί του δικτύου αυτομάτων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής. Όπως προκύπτει από τον πίνακα, το μεγαλύτερο ύψος βροχής καταγράφηκε στα Θεοδώριανα Άρτας και ήταν ίσο με 90 χιλιοστά.
   Παράλληλα, θυελλώδεις νότιοι άνεμοι, με ριπές που ξεπέρασαν τα 100 χλμ/ώρα, επικράτησαν στις νησιωτικές αλλά και στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές. Η ισχυρότερη ριπή καταγράφηκε στην Πάρνηθα και ήταν ίση με 111 χλμ/ώρα.
 

   ► Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την Κέρκυρα από τα ξημερώματα της Κυριακής. Δυνατοί άνεμοι έσπασαν κλαδιά προκαλώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ενώ δέντρο ξεριζώθηκε στην περιοχή Κανόνι, της πόλης, προκαλώντας υλικές ζημιές σε μπαλκόνια σπιτιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.