29 Δεκ 2020

Επιχείρηση «Ελευθερία» και επιχείρηση «Αποβλάκωση»

Η επιχείρηση «Αποβλάκωση» μπαίνει στη δεύτερη φάση της…


   Όσο τα κανάλια στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας αποκλειστικά στα 10.000 εμβόλια που παρέλαβε η χώρα τόσο μπαίνει στο περιθώριο η συζήτηση για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται η χώρα και η κοινωνία και για τους συνολικούς χειρισμούς της κυβέρνησης.
   Καλλιεργώντας μια επίπλαστη ευφορία, χωρίς να υπάρχουν ακόμα πραγματικά στοιχεία και δεδομένα, η κυβέρνηση καταφέρνει να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες, τα εγκληματικά λάθη και τις αδιαφανείς επιλογές της σε όλες τις πλευρές διαχείρισης της πανδημίας.
   Σήμερα αποκαλύπτεται ο λόγος για τον οποίο δεν δίνονται στοιχεία για το πόσοι άνθρωποι καταλήγουν εκτός ΜΕΘ. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως δείχνουν ότι το ποσοστό αυτό μπορεί να φτάνει έως το 70%.
   Αυτό δείχνει τον βαθμό εγκατάλειψης στον οποίο αφέθηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αλλά και ευρύτερα, την εγκατάλειψη στην οποία αφέθηκε η κοινωνία.
   Και κοντά σ’ αυτό υπάρχει και η οικονομική καταστροφή η οποία θα φανεί σε όλη την έκτασή της μετά τις γιορτές. Μια καταστροφή που η κυβέρνηση όχι απλώς αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει, αλλά τη χρησιμοποιεί και ως ευκαιρία για να περάσει αυτά που θέλει.
   Από την άποψη αυτή, όλες αυτές οι παράτες για την επιχείρηση «Ελευθερία» είναι εξαιρετικά χρήσιμες στον Κ. Μητσοτάκη.
   Γι’ αυτό έχει ήδη εγκριθεί και η προώθησή της μέσω μιας δεύτερης λίστας Πέτσα, ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ. Η επιχείρηση «Αποβλάκωση» μπαίνει στη δεύτερη φάση της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.