12 Δεκ 2020

Φυλάκιση και πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 24χρονο επειδή... κούρεψε φίλο του στην πυλωτή της πολυκατοικίας του!

Κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο επειδή, με βάση την ΚΥΑ, παραβίασε μέτρα πρόληψης ασθενειών


   Ποινή φυλάκισης 40 ημερών με αναστολή και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 24χρονο που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την στιγμή που κούρευε τα μαλλιά ενός φίλου του στην πυλωτή της πολυκατοικίας του στον Βόλο. 
   Επί του 24χρονου Βολιώτη έπεσε η «καμπάνα», αφού κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο επειδή, με βάση την ΚΥΑ, παραβίασε μέτρα πρόληψης ασθενειών, αλλά αθωώθηκε για την κατηγορία υγειονομικής διάταξης, καθώς προσκόμισε στο Δικαστήριο πιστοποιητικό και κάρτα υγείας. 
   Το Δικαστήριο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας, καθώς δεν συμπλήρωσε το 25ο έτος. 
   Ο 24χρονος βρισκόταν σε ιδιωτικό ημιυπαίθριο χώρο, στην πυλωτή της πολυκατοικίας του, που έχουν διαμορφώσει ως αποθήκη οι γονείς του για να κάθεται με τους φίλους του να περνούν την ώρα τους και να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.