3 Νοε 2020

«Καρφώματα» εκ των έσω στη ΝΔ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη - VIDEO

- Κύρτσος: Υπάρχουν «κυβερνητικές και αυτοδιοικητικές ευθύνες» στο μπάχαλο της διαχείρισης της πανδημίας
- Σπυράκη: «Η καθυστέρηση στη λήψη μέτρων για τη Θεσσαλονίκη ελπίζω να μην κοστίσει ζωές. Επιστήμονες από τη Θεσσαλονίκη είχαν έγκαιρα γνωστοποιήσει, με επιστημονικά ευρήματα, τον κίνδυνο. Τώρα τρέχουμε!»


   Συνεχίζονται τα «καρφιά» και οι «βολές» εκ των έσω στη ΝΔ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.
   Πρώτα η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, που με tweet έβαλε στο στόχαστρό της την κυβερνητική κωλυσιεργία αναφορικά με τη λήψη μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη. 
   Συγκεκριμένα, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, έκανε retweet το δημοσίευμα της Athens Voice «Κορωνοϊός: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Θεσσαλονίκη», με το σχόλιο ότι «η καθυστέρηση στη λήψη μέτρων για τη Θεσσαλονίκη ελπίζω να μην κοστίσει ζωές. Επιστήμονες από τη Θεσσαλονίκη είχαν έγκαιρα γνωστοποιήσει, με επιστημονικά ευρήματα ,τον κίνδυνο. Τώρα τρέχουμε!».
   Βέβαια, λίγο αργότερα διέγραψε το εν λόγω «τιτίβισμα», ωστόσο, το newshub του Ευρωκοινοβουλίου, που ενημερώνεται αυτόματα από τα προφίλ των social media των ευρωβουλευτών «πρόδωσε» τη Μαρία Σπυράκη, καθώς η σχετική ανάρτηση παρέμεινε δημοσιευμένη.


   Μία ημέρα μετά το tweet της ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη, με το οποίο έκανε κριτική στην κυβέρνηση για την ολιγωρία στη λήψη μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη, έρχεται και άλλος ένας «γαλάζιος» ευρωβουλευτής να «καρφώσει» την κυβέρνηση, σε σχέση με τις επιλογές στην αντιμετώπιση της πανδημίας. 
   Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κύρτσος μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, δήλωσε ότι υπάρχουν «κυβερνητικές και αυτοδιοικητικές ευθύνες» στο μπάχαλο της διαχείρισης της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.