30 Οκτ 2020

Στα ΜΜΜ δεν κολλάει, στα ΜΜΕ πουλάει

- Ούτε ευρώ για λεωφορεία. Άλλα 2.000.000 ευρώ για τα κανάλια. Και σε όποιον αρέσει!
- Τα λεφτά στα ΜΜΕ είναι τα μόνα που πιάνουν τόπο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς έχουν άμεσο αποτέλεσμα στη μεταφορά των ευθυνών...


  Στην κυβέρνηση φαίνεται πως λεφτά υπάρχουν μόνο για τη διακίνηση των πολιτικών επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη 
   «Είναι ασφυκτικές οι συνθήκες στα μέσα μεταφοράς, το κατανοώ. Είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να επενδύσουμε σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα μέσα μεταφοράς. Γνωρίζω ότι προσπαθούν. Προσπαθήστε να αποφύγετε όσο είναι εφικτό τον συνωστισμό στα μέσα μεταφοράς». 
   Με αυτή τη δήλωση ο κ. Τσιόδρας κάλυψε, ως μη όφειλε, την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης, η οποία με τις επιλογές της έχει μετατρέψει τις δημόσιες συγκοινωνίες, ειδικά της Αθήνας, σε υγειονομική βόμβα. Την ίδια ώρα δημοσιεύεται στην “Εφημερίδα της Κυβερνήσεως” η Κοινή Υπουργική Απόφαση 840/2020 για νέα χρηματοδότηση των ΜΜΕ και συγκεκριμένα των τηλεοπτικών σταθμών.
   Και ενώ, λοιπόν, από χείλη ειδικών, αλλά και μη ειδικών, μαθαίνουμε πως δεν υπάρχει ούτε ευρώ για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, στην κυβέρνηση φαίνεται πως λεφτά υπάρχουν μόνο για τη διακίνηση των πολιτικών επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ούτε ευρώ για λεωφορεία. Άλλα 2.000.000 ευρώ για τα κανάλια. Και σε όποιον αρέσει.
   Διότι, όπως είχε πει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ, θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια». Φανταστείτε λοιπόν πόσα εκατομμύρια θα είχε πετάξει η κυβέρνηση αν άκουγε και την κραυγή αγωνίας των πολιτών, που πρωί, μεσημέρι, βράδυ στοιβάζονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ενώ τα λεφτά στα ΜΜΕ είναι τα μόνα που πιάνουν τόπο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς έχουν άμεσο αποτέλεσμα στη μεταφορά των ευθυνών για τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων όσο πιο μακριά γίνεται από το Μαξίμου.
   Και μάλιστα είναι τέτοια η σπουδή κάποιων ΜΜΕ να αποδείξουν στον χρηματοδότη τους πως τα λεφτά της κυβέρνησης πιάνουν τόπο ώστε, πάνω στη βιασύνη τους να υπηρετήσουν το Μαξίμου, κάνουν και κάποιες μικρές γκάφες σαν τη χθεσινή με τις copy paste κυβερνητικές εντολές για την παρουσίαση μιας «είδησης».
γράφει ο Πέτρος Κατσάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.