6 Οκτ 2020

Προκλητικός ο Πέτσας, επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων λίγες ώρες πριν την απόφαση για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

- Ενοχλήθηκε από την ηχηρή παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή
- Δε θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο, απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση. Όλες αυτές τις ημέρες εργαζόμαστε έτσι ώστε αύριο το αίτημα για δημοκρατία να πλημμυρίσει τους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα


   Σε προκλητική δήλωση, λίγες ώρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, προχώρησε ο Στέλιος Πέτσας, επαναφέροντας τη θεωρία των δύο άκρων.
   Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για καπηλεία του αγώνα για την καταδίκη των χρυσαυγιτών, ενώ βλέπει σύμπλευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το ναζιστικό μόρφωμα. 
   Ο Στ. Πέτσας, υποστήριξε ότι η «Νέα Δημοκρατία επί κυβέρνησης Σαμαρά, αμέσως μετά τη στυγερή δολοφονία του Π. Φύσσα, τον Σεπτέμβριο του 2013, συγκέντρωσε τα στοιχεία για τα αδικήματα των στελεχών της Χρυσής Αυγής και τα έστειλε στη Δικαιοσύνη», παραλείποντας φυσικά να αναφέρει ότι η κυβέρνηση έως τότε σφύριζε αδιάφορα. 
   Παράλληλα, επανέλαβε τη δήλωση που είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 23 Μαΐου του 2019, όταν είχε αναφέρει ότι «είμαστε κατά των άκρων και από τη μία και από την άλλη πλευρά», σερβίροντας την επικίνδυνη και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων. 
   Την ίδια στιγμή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι η ΝΔ του Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «είναι η παράταξη που σταθερά και αδιάλειπτα τάσσεται ενάντια στον ρατσισμό, το μίσος, το φασισμό, την πολιτική βία και τον διχασμό»...

  «Δε θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο» 
   «Λίγες ώρες πριν την ιστορική απόφαση για την εγκληματική δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής ο κ. Πέτσας εμφανίζεται να έχει ένα ιδιαίτερο μικροπολιτικό άγχος. Επιλέγει να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ επαναφέροντας την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, που λειτουργεί μόνο υπέρ των υπόδικων νεοναζί» επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος. 
   «Δε θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο. Όλες αυτές τις ημέρες εργαζόμαστε έτσι ώστε αύριο το αίτημα για δημοκρατία να πλημμυρίσει τους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα. Σε αυτή τη κινητοποίηση καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη. 
   Για τα υπόλοιπα ο κ. Πέτσας και η ΝΔ να είναι σίγουροι ότι θα έχουμε το χρόνο να τα συζητήσουμε. Να είναι σίγουροι επίσης ότι αυτή τη συζήτηση δε θα την αποφύγουν» τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.