13 Οκτ 2020

Καμπαγιάννης: «Η ΝΔ ήταν το μοναδικό κόμμα που ΔΕΝ προσήλθε στη δίκη της Χρυσής Αυγής»

- Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής καταγγέλλει την υποκρίσία της Ν.Δ.
- Κλητεύτηκε ο Κικίλιας, αλλά ήταν «άφαντος και ξεγλίστρησε από την υποχρέωση προσέλευσης στο δικαστήριο»
- «Η Νέα Δημοκρατία υποδύεται εκ των υστέρων τον διώκτη του ναζισμού και του φασισμού, με την άνεση που της δίνει το μαξιλαράκι της καταδικαστικής απόφασης. Όμως, όσοι εργαστήκαμε στη δίκη και γνωρίζουμε από τα μέσα τη διαδικασία, δεν μπορούμε να πειστούμε τόσο εύκολα για την ειλικρίνεια των σχετικών δηλώσεων. Ας μαζευτούν λοιπόν κάποιοι, γιατί δεν είμαστε λωτοφάγοι»


   Την υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καταγγέλλει ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, Θανάσης Καμπαγιάννης, σημειώνοντας ότι ενώ ο Βασίλης Κικίλιας, κλήθηκε να καταθέσει «ήταν άφαντος και ξεγλίστρησε από την υποχρέωση προσέλευσης στο δικαστήριο».
   Παράλληλα, ο Θ. Καμπαγιάννης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προσθέτει ότι ως μάρτυρες, κλήθηκαν βουλευτές από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ωστόσο «το μοναδικό κόμμα που δεν προσήλθε στη διάρκεια της δίκης ήταν η ΝΔ».
   «Η Νέα Δημοκρατία υποδύεται εκ των υστέρων τον διώκτη του ναζισμού και του φασισμού, με την άνεση που της δίνει το μαξιλαράκι της καταδικαστικής απόφασης. Όμως, όσοι εργαστήκαμε στη δίκη και γνωρίζουμε από τα μέσα τη διαδικασία, δεν μπορούμε να πειστούμε τόσο εύκολα για την ειλικρίνεια των σχετικών δηλώσεων. Ας μαζευτούν λοιπόν κάποιοι, γιατί δεν είμαστε λωτοφάγοι», ξακαθαρίζει ο ίδιος.
   Σημειώνεται ότι στη δίκη προσήλθαν και κατέθεσαν η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, ο Παναγιώτης Ρήγας από το ΚΙΝΑΛ και ο Σπύρος Λυκούδης, τότε βουλευτής με το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.