10 Οκτ 2020

Οι εγκληματίες και οι αχρείοι

- Για να απαντήσουμε ένα - ένα τα θέματα που έχουν τεθεί
- Γιατί οι αχρείοι έχουν κάνει την πολιτική απατεωνιά μόνιμο επάγγελμα



   Ήταν η Χ.Α. στις πλατείες του μίσους; Ναι. Στα συλλαλητήρια του μακεδονικού. Με τη Ν.Δ. Από εκεί υπάρχουν άφθονες φωτογραφίες των Κασιδιαρέων. Από τις πλατείες των αγανακτισμένων δεν έχουμε δει καμία. 
   Ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη Χ.Α. την απλή αναλογική; Όχι. Η Χ.Α. έκανε αποχή. Αν είχε ψηφίσει, οι εκλογές του 2019 θα είχαν γίνει με απλή αναλογική. Τη Νέα Δημοκρατία εξυπηρέτησε η Χ.Α.
  Έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη Χ.Α. την κυβέρνηση Σαμαρά; Όχι. Κατά της πρότασης Σαμαρά ψήφισαν επίσης ΚΚΕ, ΑΝ.ΕΛΛ. και ΔΗΜ.ΑΡ. Το γιατί η Χ.Α. δεν φάνηκε «σοβαρή» και δεν στήριξε την κυβέρνηση Σαμαρά είναι ζήτημα της «δεξιάς πολυκατοικίας». Κανέναν άλλον δεν ενδιαφέρει. 
   Συμπορεύτηκε η Ν.Δ. με τη Χ.Α.; Ναι. Στις Πρέσπες. Με την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία μίσους. Χωρίς ίχνος διαφοροποίησης.
   Οι αλλαγές του ΣΥΡΙΖΑ στον Ποινικό Κώδικα βοηθούν τη Χ.Α. να διατηρήσει τα πολιτικά της δικαιώματα; Όχι. Και με τον προηγούμενο Ποινικό Κώδικα η Χ.Α. θα διατηρούσε τα πολιτικά της δικαιώματα μέχρι η υπόθεση να τελεσιδικήσει στον Άρειο Πάγο. Δηλαδή σε δέκα χρόνια. 
   Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να χάσει η Χ.Α. τα πολιτικά της δικαιώματα; Ναι. Κατέθεσε τροπολογία στον εκλογικό νόμο. Το ίδιο και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. και το ΚΚΕ. Και ο Θεοδωρικάκος ξεγλίστρησε με έναν «εδεσσαϊκό». 
   Αυτά. Γιατί οι αχρείοι έχουν κάνει την πολιτική απατεωνιά μόνιμο επάγγελμα.

το editorial στην ΑΥΓΗ του Σαββάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.