22 Σεπ 2020

Έκρηξη επιχειρηματία στην Καρδίτσα: «ΝΔ ήμουν... αλλά πλέον δεν είμαι τίποτα με αυτά τα ζώα!» - VIDEO

«Βοήθεια καμία... Αυτό είναι εξαπάτηση. Παίζουν με τη νοημοσύνη μας... Δεν είμαστε φυτά, δεν είμαστε ζώα... Απαιτώ να είναι εδώ! Κουράστηκα να μην είναι εδώ! Να τους βλέπω με τα κοστούμια και τα σκαρπίνια και να μας το παίζουν πολιτικοί επιπέδου»


   Επιχειρηματίας στην Καρδίτσα επιτίθεται κατά της κυβέρνησης και του κόμματός του. Δηλώνει Νεοδημοκράτης, αλλά μετανιώνει μετά τις καταστροφές λόγω του «Ιανού».
   Επιχειρηματίας στην Καρδίτσα ξεσπά κατά της κυβέρνησης, λόγω της απουσίας της τόσο στην υποστήριξη των επιχειρήσεων για την οικονομική κρίση, όσο και μετά την καταστροφή από την κακοκαιρία που σάρωσε την περιοχή. 
   «Βοήθεια καμία. Τι κάνουν; Αναστολή πληρωμών και τέτοια πράγματα… Να πληρώνουμε δώρο του Πάσχα, ένσημα του Πάσχα, χωρίς να έχουμε κάνει Πάσχα. Αυτό είναι εξαπάτηση. Παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Δεν είμαστε φυτά, δεν είμαστε ζώα. Πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι και να προνοούν πράγματα και στο πρόβλημα να είναι εδώ! Απαιτώ να είναι εδώ! Κουράστηκα να μην είναι εδώ! Να τους βλέπω με τα κοστούμια και τα σκαρπίνια και να μας το παίζουν πολιτικοί επιπέδου. Είμαι ΝΔ το φωνάζω, αλλά πλέον δεν είμαι τίποτα με αυτά τα ζώα!», λέει on air σε εκπομπή του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού «Θεσσαλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.