22 Σεπ 2020

Καρδίτσα / Χωρίς φαγητό χιλιάδες άνθρωποι, δραματική έκκληση από το δήμο - VIDEO

- Κατεστραμμένα τα πάντα. Σπίτια, επιχειρήσεις, υποδομές
- Δραματική έκκληση για τρόφιμα πρώτης ανάγκης μακράς διάρκειας καθώς και για ξηρά τροφή
- Αγανάκτηση των κατοίκων για την κυβέρνηση αλλά και για τα ΜΜΕ


   Η περιοχή έχει ανάγκη από τρόφιμα πρώτης ανάγκης μακράς διάρκειας. Κατεστραμμένα τα πάντα. Σπίτια, επιχειρήσεις, υποδομές. 
   Δραματική έκκληση για βοήθεια σε τρόφιμα απηύθυνε η αντιδήμαρχος εθελοντισμού και αλληλεγγύης του δήμου Καρδίτσας, Ουρανία Σούφλα. 
   Όπως είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκης 94,5 πάνω από 5.000 άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, αφού έχουν καταστραφεί τα πάντα. Σπίτια, επιχειρήσεις, υποδομές, οδικό δίκτυο. 


   Μιλώντας σε ιδιαίτερα δραματικό τόνο η κ. Σούφλα επεσήμανε ότι περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι είναι σε απόγνωση αφού έχουν χάσει τα πάντα ενώ στα 25 από τα 33 χωριά έχουν καταστραφεί σπίτια και καταστήματα. 


   Η αντιδήμαρχος εθελοντισμού και αλληλεγγύης, έκανε έκκληση για τρόφιμα πρώτης ανάγκης μακράς διάρκειας καθώς και για ξηρά τροφή. 
   Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της Καρδίτσας κατά την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στις κατεστραμμένες περιοχές, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την κυβέρνηση αλλά και για τα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.