8 Σεπ 2020

Ο Χαρδαλιάς διαψεύδει τον Μητσοτάκη: Εκτός τάξης οι μαθητές που δεν θα φορούν μάσκα

Μία μόλις ημέρα μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τιμωρία για τους μαθητές που δε θα φορούν μάσκα...


   Μία μόλις ημέρα μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τιμωρία για τους μαθητές που δε θα φορούν μάσκα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι τα παιδιά θα μένουν εκτός τάξης.
   Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει τιμωρία στους μαθητές που δεν θα φορούν μάσκα, απάντησε ότι όποια παιδιά δεν φορούν μάσκα δεν θα μπαίνουν στην τάξη. Παρά την «πόρτα» που θα δέχονται οι μαθητές, ο Ν. Χαρδαλιάς ισχυρίστηκε ότι... δεν πρόκειται για τιμωρία.
   Υπενθυμίζεται ότι χτες ο πρωθυπουργός κατά την δευτερολογία του είχε αναφέρει: «Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να υποχρεώσεις ένα παιδί 6, 7, 8 ετών να φοράει συνέχεια τη μάσκα. Και είπαμε από την πρώτη στιγμή -και η υπουργός Παιδείας το εξήγησε με απόλυτη σαφήνεια- ότι η μάσκα σε αυτές τις ηλικίες έχει περισσότερο παιδαγωγικό χαρακτήρα. Δεν πρόκειται να τιμωρήσουμε κάποιο παιδί εάν δεν φοράει τη μάσκα του».
   Κατά τα άλλα ο Ν. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι αναμένεται άμεσα η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η οποία θα προβλέπει τα μέτρα για τη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
   Σημείωσε ότι η ΚΥΑ μεταξύ άλλων ρυθμίζει τη χρήση μάσκας και τη λειτουργία των κυλικείων και υπενθύμισε ότι δεν επιτρέπονται σχολικές εκδρομές, εκπαιδευτικές επισκέψεις και σχολικά πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.