23 Σεπ 2020

Παιδιά, να οργανωθούμε λίγο!

- Αποδεικνύουν ότι πρόκειται για πραγματικό θίασο που, μοιραία, οδηγεί στην καταστροφή οτιδήποτε αναλαμβάνει
- Η ΝΔ έχει την τρομερή υποστήριξη των ΜΜΕ, που καλλιεργούν μια εικονική πραγματικότητα. Όμως αυτό προϋποθέτει ότι θα διαθέτει στοιχειώδη σοβαρότητα... Τί να σου κάνει και η προπαγάνδα; 

   
   Aν και ο περιβόητος καθηγητής φυσικών καταστροφών Κωνσταντίνος Συνολάκης αποδίδει τις αποτυχίες της κυβέρνησης στην «κακιά στιγμή», οι κυβερνητικοί παράγοντες αποδεικνύουν ότι πρόκειται για πραγματικό θίασο που, μοιραία, οδηγεί στην καταστροφή ο,τιδήποτε αναλαμβάνει. Το κακό για τους πολίτες είναι ότι αυτή η κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις όπως η πανδημία!
   Καθημερινά για την εξέλιξη της πανδημίας η κυβέρνηση δείχνει χωρίς σχέδιο, ασυντόνιστη με πλήθος παλινωδιών, και παραπληροφορεί τόσο στον αριθμό των κρουσμάτων όσο και στον αριθμό των διαθέσιμων κλινών ΜΕΘ. Είναι ενδεικτικό πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε την Πέμπτη και ανακοίνωσε - κατόπιν εορτής - ότι στη Λέσβο έχουν εντοπιστεί 243 κρούσματα κοροναϊού. τα οποία και θα αποτυπωθούν στα επίσημα στοιχεία. Λίγο αργότερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα 184 από αυτά, πιθανότατα γιατί είχε ανακοινώσει τα υπόλοιπα μερικές μέρες νωρίτερα, δείχνοντας ότι η «δεξιά» δεν γνωρίζει τι ποιεί η «αριστερά».
   Η δήλωση - μνημείο για την πανδημία ήρθε από τον αν. υπουργό Μετανάστευσης Γιώργο Κουμουτσάκο. Τρεις μέρες μετά το φιάσκο με τη θεία κοινωνία, με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει να κοινωνά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, επανήλθε και -μιλώντας σοβαρά- ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης και ζητά εξηγήσεις από το Νίκο Χαρδαλιά που τον επέκρινε. Σύμφωνα με το Γ. Κουμουτσάκο, ο ιερέας στην εκκλησία που βρέθηκε «του την έφερε» και έτεινε στο μέρος του τη Θεία Κοινωνία ξαφνικά, αναγκάζοντάς τον να κοινωνήσει, την ώρα που κάποιος άλλος τον φωτογράφιζε. Ένα πραγματικό δράμα!
   Την ίδια ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης ως επιδημιολόγος αποφαίνεται ότι η Θεία Κοινωνία δεν απαγορεύτηκε γιατί τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν έχουν αποδείξει τη σύνδεση της Θείας Κοινωνίας με τη μετάδοση της νόσου! Ο δε Δήμαρχος Πυλαίας, όχι απλός «γαλάζιος» αλλά σκληρά νεοφιλελεύθερος, σε δηλώσεις του καλεί την υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας να παραιτηθούν από τις θέσεις τους λόγω ανικανότητας να διαχειριστούν την κατάσταση με την πανδημία στα σχολεία.
   Μέσα σε όλα αυτά, η κυβέρνηση εγκατέλειψε τους πολίτες στις περιοχές που επλήγησαν από τον Ιανό, έστελνε sms από το 112 όταν ήδη είχε περάσει η καταιγίδα και υπήρχαν νεκροί και οι υπουργοί δεν τόλμησαν καν να πάνε στις περιοχές αλλά «πέταξαν από πάνω» με αποτέλεσμα οι πολίτες - μεταξύ αυτών και ψηφοφόροι της ΝΔ - να επιτίθενται με απίστευτες εκφράσεις στην κυβέρνηση για την ανεπάρκεια και την αδιαφορία της. Η Νέα Δημοκρατία έχει την τρομερή υποστήριξη των ΜΜΕ και ειδικά των τηλεοπτικών σταθμών που καλλιεργούν μια εικονική πραγματικότητα. Όμως αυτό προϋποθέτει ότι θα διαθέτει στοιχειώδη σοβαρότητα... Τί να σου κάνει και η προπαγάνδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.