17 Σεπ 2020

Βόρεια Μακεδονία / Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει στη σέντρα τους «μακεδονομάχους» με αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία

Και κάπως έτσι, οι «μακεδονομάχοι» της ΝΔ και κυρίως κορυφαία στελέχη όπως ο Σαμαράς, ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, που χτυπούσαν τα τύμπανα του πολέμου και μετά τις εκλογές έπαθαν αφωνία και «έθαψαν» σάρισες και περικεφαλαίες, θα πρέπει να τοποθετηθούν ευθέως και ανοικτά


   Σε μια κίνηση ματ, με στόχο να αποκαλύψει την ένδεια των «μακεδονομάχων» της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα κορυφαίων στελεχών της, που μετά τις εκλογές έπαθαν αφωνία και «έθαψαν» τις σάρισες, προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
   Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή κατά την κύρωση των τριών μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία. Μάλιστα, το ένα από τα τρία μνημόνια φέρει την υπογραφή του «μακεδονομάχου»... Άδωνη Γεωργιάδη.
   Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ζητήσει, να τοποθετηθούν από το βήμα της Βουλής και όσοι συμφωνούν, διαδικασία που ακολουθήθηκε και με την κύρωση της συμφωνίας για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο
   Και κάπως έτσι, οι ασκεπείς, πλέον, από περικεφαλαίες βουλευτές της ΝΔ και κυρίως κορυφαία στελέχη όπως ο Σαμαράς, ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, που χτυπούσαν τα τύμπανα του πολέμου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα πρέπει να τοποθετηθούν ευθέως και ανοικτά.
   Τα τρία μνημόνια που εκτός απροόπτου αναμένεται να κυρωθούν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αφορούν:
   - Την «Επιτάχυνση της διαδικασίας ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκής Ένωσης»
   - Την « Ίδρυση Συντονιστικής Επιτροπής για την Οικονομική Συνεργασία»
   - Την «Εναέρια Αστυνόμευση του FIR των Σκοπίων (LWSS)» από ελληνικά αεροσκάφη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.