8 Σεπ 2020

Κορωνοϊός: Ξεκίνησαν τα «λουκέτα» σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Κρούσματα κορωνοϊού σε βρεφονηπιακούς σταθμούς στα Τρίκαλα, στον Κορυδαλλό και στο Μοσχάτο


   Αυξάνονται τα «λουκέτα» σε βρεφονηπιακούς σταθμούς καθώς εντοπίζονται κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους και γονείς παιδιών.
   Τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε σε εργαζόμενο σε βρεφονηπιακό σταθμό καθώς και σε γυμνάσιο στα Τρίκαλα.
   Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Παπαστεργίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο Λέσχη 97,6 fm, «ο Δήμος Τρικκαίων με πιστή τήρηση των προβλεπομένων, των νόμων, των πρωτοκόλλων, έγινε ήδη από το πρωί της Τρίτης, απολύμανση στους χώρους του σχολείου και του βρεφονηπιακού σταθμού»
   Ο ίδιος σημείωσε ότι γίνεται ιχνηλάτηση και ειδοποιήθηκαν οι γονείς – κηδεμόνες, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των δύο μονάδων».
   Παράλληλα, όπως δημοσιεύει το trikalavoice.gr ο βρεφονηπιακός σταθμός θα παραμείνει κλειστός για 14 ημέρες, ενώ και στο γυμνάσιο ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.
   Κρούσμα Covid-19 καταγράφηκε και σε σταθμό στον Κορυδαλλό, με βρεφονηπιοκόμο του 1ου Βρεφικού Σταθμού να βγαίνει θετική στον ιό.
   Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ο σταθμός απολυμάνθηκε και θα επαναλειτουργήσει μετά από δυο εβδομάδες
   Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΟΠΑΚΑ) του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ενημερώθηκε από γονέα νηπίου σε Βρεφονηπιακό σταθμού του Μοσχάτου ότι ο γονέας είναι θετικός στον κορωνοϊό.
   Το παιδί είχε πάει στον σταθμό την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.