18 Σεπ 2020

Θρήνος για ακόμη δύο αδικοχαμένους νέους ανθρώπους στην Άρτα

- Μετά τον 19χρονο Βαγγέλη την Κυριακή, ακόμη δύο τροχαία την Πέμπτη στοίχισαν τη ζωή σε 18χρονο και 39χρονο
- Η ανάρτηση της Rusticana Pizza με την οποία αποχαιρετά τον άτυχο Γιώργο



   
   Με αίμα βάφτηκε για άλλη μία φορά η άσφαλτος στην Άρτα, καθώς, μετά το τροχαίο τα ξημερώτατα της Κυριακής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Βαγγέλης Δ., ακόμη δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν την Πέμπτη κοντά στην Ανέζα και στην Εθνική οδό Άρτας - Γέφυρας Καλογήρου.
   Το πρωί της Πέμπτης, περίπου στις 10, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 39χρονος Σπύρος Π., σε δημοτικό/αγροτικό οδικό δίκτυο στην Ανέζα Άρτας, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μηχανής.
   Το βράδυ της ίδιας μέρας, λίγο μετά τις 8, στην Εθνική οδό Άρτας - Γέφυρας Καλογήρου, περίπου στο ύψος του super market ΜΕΤΡΟ., αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μηχανάκι που οδηγούσε ο 18χρονος Γιώργος Γ., με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μηχανής.
   Ο άτυχος 18χρονος εργάζονταν ως ντελιβεράς στην πιτσαρία Rusticana, και το τροχαίο συνέβηκε εν ώρα εργασίας, πηγαίνοντας προς Φιλοθέη.
   Στη σελίδα της πιτσαρίας στο Facebook αναρτήθηκαν τα παρακάτω λόγια:

Έφυγες νωρίς Γιώργο ........ δεν υπάρχουν λόγια ..... ένα μεγάλο γιατί μόνο ........ θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου από όλους εμάς που σε γνωρίσαμε για λίγο αλλά καταλάβαμε ποσο σπουδαίο παιδί ήσουν ... καλό σου ταξίδι ........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.