3 Σεπ 2020

Όπισθεν ολοταχώς μετά τον σάλο: Ο Βρούτσης παίρνει πίσω το απλήρωτο εντεκάωρο

Έκθετος για ακόμη μία φορά ο υπουργός του Σκόιλ Ελικικού


   Όπισθεν ολοταχώς για μία ακόμα φορά αναγκάστηκε να κάνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μετά τις έντονες αντιδράσεις για το απλήρωτο εντεκάωρο με άλλοθι την καραντίνα.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν καν δημοσιευτεί η επίμαχη ΠΝΠ, σύμφωνα με την οποία οι εργαζόμενοι που επιστρέφουν στην εργασία τους και μπαίνουν σε καραντίνα 7 ή 14 ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, θα ήταν υποχρεωμένοι να δουλεύουν εντεκάωρο, με τρεις ώρες άμισθης υπερωρίας, ο Γ. Βρούτσης ανέκρουσε πρύμναν και προχωράει σε αλλαγές.
   Η Έφη Αχτσιόγλου είχε καλέσει από την πρώτη στιγμή την κυβέρνηση να μην διανοηθεί να προχωρήσει σε τέτοια ρύθμιση. «Ο εργασιακός μεσαίωνας φαντάζει παράδεισος μπροστά στα νέα σχέδια του κ. Βρούτση» σημείωνε μεταξύ άλλων χτες η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ.
   Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γ. Βρούτσης βρίσκεται έκθετος. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εργασίας είχε αναγκαστεί να πάρει πίσω και το Σκόιλ Ελικικού μετά από την κοινωνική κατακραυγή για τα εκατομμύρια δώρο σε ιδιοκτήτες πλατφορμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.