28 Αυγ 2020

Αθλιότητα χωρίς προηγούμενο στην «Καθημερινή» για τον Γ. Κατρούγκαλο

- Τον Κασιμάτη δεν τον αφήνει το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος του, παραμένει χολερικός και γεμάτος εμπάθεια ακόμα και μπροστά σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας
- Το να κάνεις πλακίτσα με μια ασθένεια είναι παλιανθρωπιά...


   «Που πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε, ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς...». Αυτό το σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία του Γιώργου Κατρούγκαλου επιφύλαξε ο Στέφανος Κασιμάτης αρθρογράφος της «Καθημερινής», επιχειρώντας να γελοιοποιήσει -κατά τη συνήθη τακτική του- τους πολιτικούς αντιπάλους του.
   Είναι γνωστό στους δημοσιογραφικούς κύκλους ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον κράτησε στο νοσοκομείο για κάποιες εβδομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος όμως δεν πτοήθηκε και υπερασπίστηκε με ενάργεια τις θέσεις της Αριστεράς στην πρόσφατη ψηφοφορία στη Βουλή για τις συμφωνίες περί ΑΟΖ.
   Ο Στέφανος Κασιμάτης, προφανώς, δεν ασχολείται με τέτοια «ποταπά» πράγματα. Δεν τον αφήνει το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος του, που του επιβάλλει να μην καταλαβαίνει ούτε από ασθένειες ούτε από ευγένεια. Παραμένει χολερικός και γεμάτος εμπάθεια ακόμα και μπροστά σε ένα πρόβλημα υγείας, αρκεί να βρίζει και να εξευτελίζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί του.
   Το καλό χιούμορ είναι χάρισμα. Το να κάνεις πλακίτσα με μια ασθένεια είναι παλιανθρωπιά.
   Ο Στέφανος Κασιμάτης, ως γνωστόν, δεν διαθέτει καλό χιούμορ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.