4 Ιουν 2020

Τσίπρας από Ρόδο: Οι επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ οδηγούν την οικονομία σε έναν ακόμα φαύλο κύκλο - VIDEO

- Αλέξης Τσίπρας: Να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι
- «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση των επιχειρήσεων και για τη στήριξη των εργαζομένων»


   «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση των επιχειρήσεων και για τη στήριξη των εργαζομένων» ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας από την Ρόδο.
   «Οι εικόνες από τα καταστήματα στην παλιά πόλη της Ρόδου είναι αποθαρρυντικές και ενδεικτικές της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντηση που είχε με το ΔΣ του Συλλόγου Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου.



   «Οι επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ οδηγούν την οικονομία σε έναν ακόμα φαύλο κύκλο, όπως αυτόν που ζήσαμε στα χρόνια των μνημονίων» υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας και σημείωσε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση των επιχειρήσεων και για τη στήριξη των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης:

Αλ. Τσίπρας από Ρόδο: Να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι (Video)

Αλ.Τσίπρας: Αποτέλεσμα της αδράνειας της κυβέρνησης τα κλειστά καταστήματα στην πόλη της Ρόδου (Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.