9 Ιουν 2020

Ποδηλατοβόλτες κάθε Τετάρτη του Ιουνίου στην Άρτα

- Π.Ο.Α.: Ελάτε να καθιερώσουμε το ποδήλατο στην πόλη μας και την καθημερινότητά μας
- Ο χάρτης με τη διαδρομή της Τετάρτης 10 Ιουνίου
- Αναγκαία περισσότερο από ποτέ η δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας


   Μετά την 1η πολιτιστική ποδηλατοβόλτα την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, και την πολύ μεγάλη συμμετοχή, ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας μας καλεί να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη συνήθεια κάθε Τετάρτη του Ιουνίου, με αντίστοιχες βόλτες σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση "Ελάτε να καθιερώσουμε το ποδήλατο στην πόλη μας και την καθημερινότητά μας".
   Και συνεχίζει:
   Ως Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας υπενθυμίζουμε την μεγάλη σημασία που έχουν τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνουμε όλοι μας όταν ποδηλατούμε. Συστήνουμε λοιπόν στους ποδηλάτες, να έχουν μαζί τους το κράνος τους, ένα μικρό σακίδιο με ό,τι χρειάζονται (πχ. νερό) και να έχουν ελέγξει την κατάσταση του ποδηλάτου. Οι μικροί μας φίλοι καλό είναι να συνοδεύονται.
   Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με το ποδήλατό σας την Τετάρτη, 10 Ιουνίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο προαύλιο της Αγίας Θεοδώρας. Η ακριβής διαδρομή απεικονίζεται στον χάρτη.



   Σημ. Τηλεβόα: Η αυξημένη δραστηριοποίηση των πολυάρθμων φίλων ττου ποδηλάτου στην Άρτα καθιστούν περισσότερο από ποτέ αναγκαία τη δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας. Έτσι ώστε να υπάρχει ασφάλεια για τους συμμετέχοντες. Διότι, κακά τα ψέματα, όσο και αν η Τροχαία "περιφρουρεί" τις ποδηλατοβόλτες, η βόλτα σε δρόμο με κυκλοφορία πεζών και οχημάτων μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη.
   Μόνο έτσι μπορούμε να καθιερώσουμε το ποδήλατο στην πόλη μας και την καθημερινότητά μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.