29 Ιουν 2020

Πρεμιέρα απόψε για τις Ημέρες Φωτογραφίας 2020 στην Άρτα

Με εναλλακτικό τρόπο, με προβολές φωτογραφικών εκθέσεων σε διάφορα σημεία της πόλης, η διοργάνωση των φετινών εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού


   Υπακούοντας στα προστάγματα των καιρών, οι Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας από την Φωτογραφική Ομάδα art.A’s Φ.Ο.Α. θα πραγματοποιηθούν με προβολές σε διάφορα σημεία της πόλης και επίκεντρο την ισόγεια αίθουσα του Ιστορικού Δημαρχείου επί της Σκουφά.
   Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν Δευτέρα 29 Ιουνίου, στις 21.00 και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020.
   Την έκθεση επιμελήθηκαν οι Κατερίνα Κούρου και Φωτεινή Παπαχατζή, εισηγήτριες των φωτογραφικών σεμιναρίων, που διοργάνωσε η Ομάδα την περίοδο 2019-2020.
   Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του covid19 οδήγησαν τη Φ.Ο.Α. να προσεγγίσει την διοργάνωση των φετινών εκδηλώσεων με εναλλακτικό τρόπο. Με απόλυτο σεβασμό στους καινούργιους κανονισμούς που διέπουν την καθημερινότητα, η Φ.Ο.Α. μας καλεί να γιορτάσουμε την τέχνη της φωτογραφίας, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με προβολές φωτογραφικών εκθέσεων σε διάφορα σημεία της πόλης.
   Η φετινή έκθεση “Εν κλειστ(ρ)ό” των μελών της Φ.Ο.Α δημιουργήθηκε ως ανάγκη για έκφραση μέσω μιας απόπειρας φωτογραφικής αναπαράστασης του εικονικού κόσμου στον οποίο πολλές φορές νιώθουμε ότι ζούμε. Έναν κόσμο που πιθανόν οι απεικονίσεις του τον μεταμορφώνουν.
   Αναλυτικά το Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τις Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας 2020 περιλαμβάνει:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.