14 Μαΐ 2020

«Πυρ ομαδόν» για την αδιανόητη παρέμβαση του πιο στενού συνεργάτη Μητσοτάκη κατά της εισαγγελέως στη δίκη Τοπαλούδη

- Ωμή παρέμβαση στην ανεξαρτησία της ελληνικής Δικαιοσύνης από τον Σκέρτσο
- Σφοδρή αντίδραση από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απροκάλυπτη παρέμβαση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, ο οποίος μάλιστα "δικαιολογήθηκε" η παρέμβασή του να εκληφθεί ως... «απλού πολίτη»!


   Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του μετά την απροκάλυπτη παρέμβαση στη δίκη της δολοφονίας Τοπαλούδη, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Ά.Σκέρτσος ο οποίος μάλιστα η παρέμβασή του να εκληφθεί ως «απλού πολίτη»
   Τα πυρά των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος μετά τη σημερινή απροκάλυπτη παρέμβαση του στη δίκη για τη δολοφονία της Ε.Τοπαλούδη.
   Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ δήλωσε, μεταξύ άλλων, με αφορμή την αγόρευση της Εισαγγελέα, στην εν λόγω δίκη, ότι «τα δικαστήρια δεν είναι λαϊκή απογευματινή».
   Άμεση ήταν η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, να κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης ζητώντας την αποπομπή του Άκη Σκέρτσου.
Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε: «Απομακρύνθηκε ήδη ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και συντονιστής του κυβερνητικού έργου, κ. Σκέρτσος κι εκφράζεται ως "απλός πολίτης"; Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε;»
Απομακρύνθηκε ήδη ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και συντονιστής του κυβερνητικού έργου, κ. Σκέρτσος κι εκφράζεται ως "απλός πολίτης"; Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε; #Τοπαλούδη #Σκερτσος
— Όλγα Γεροβασίλη (@olgagerovasili) May 14, 2020
Στη συνέχεια, ο Κώστας Ζαχαριάδης μετά τη δήλωση του Α.Σκέρτσου ότι εξέφραζε προσωπικές απόψεις με ανάρτησή του στον twitter, αναρωτήθηκε αν ο κ. Σκέρτσος είναι ακόμα υπουργός και πρόσθεσε ότι «είχα την αίσθηση ότι εδώ και λίγες ώρες είχε διαλέξει ο ίδιος για τον εαυτό του, τον ρόλο του υπέρ-εισαγγελέα. Για να δούμε θα έχει γρήγορα αντανακλαστικά για το αυτονόητο ο πρωθυπουργός; Ο κ.Σκερτσος μας γυρίζει στην εποχή του «Γκόρτσου».
Ο κύριος Σκέρτσος είναι ακόμα Υπουργός; Είχα την αίσθηση ότι εδώ και λίγες ώρες είχε διαλέξει ο ίδιος για τον εαυτό του, τον ρόλο του υπέρ-εισαγγελέα. Για να δούμε θα έχει γρήγορα αντανακλαστικά για το αυτονόητο ο πρωθυπουργός; Ο κ.Σκερτσος μας γυρίζει στην εποχή του «Γκόρτσου»..

46 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Καυστικό ήταν το σχόλιο του Νίκου Παππά στα σόσιαλ μίντια: "Με εντολή Μητσοτάκη ή μόνος του το είπε;
Η αγόρευση της εισαγγελέως δεν είναι ομιλία του προϊσταμένου του, για να τη γράψει ο ίδιος".
Ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Σκέρτσο, «επειδή είστε Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ !! πρέπει να εκπαιδευτείτε στην αυτοσυγκράτηση... Αλλιώς θα παρασυρθείτε όπως όποιος της Κυβέρνησης δημοσιοποίησε τις γελοιογραφίες στο επίσημο gov. gr, μεταφέροντας τις  απόψεις του. Θέλετε  να απαντήσετε ποιος;»
Αγαπητέ κ.Σκέρτσο, επειδή όμως είστε Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ !! πρέπει να εκπαιδευτείτε στην αυτοσυγκράτηση... Αλλιώς θα παρασυρθείτε όπως όποιος της Κυβέρνησης δημοσιοποίησε τις γελοιογραφίες στο επίσημο gov. gr, μεταφέροντας τις απόψεις του. Θέλετε να απαντήσετε ποιος;

Προβολή εικόνας στο Twitter

41 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Τέλος, η Ράνια Σβίγκου σημείωσε: «Φανταστείτε η δήλωση Σκέρτσου να είχε γίνει από υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
Η ΝΔ μας υπενθυμίζει το «L’État, c’est moi». Υπαγορεύει στους εισαγγελείς τι θα λένε, δεν πληρώνει τα δάνειά της, προσβάλει τις γυναίκες, απαξιώνει τους ανθρώπους του πολιτισμού, φέρνει δραματικές εξελίξεις για την κοινωνία με ύφεση και ανεργία. Αλαζονεία! Έπαρση!

16 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Αν λεγόταν Πολάκης κι όχι Σκέρτσος, θα είχε γίνει πρώτο θέμα.
Αν λεγόταν Πολάκης κι όχι Σκέρτσος, θα ήταν ασέβεια προς το θεσμικό βάρος της δικαιοσύνης.

Όμως είναι Πέμπτη και είναι Σκέρτσος ...

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

23 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

«Να αποδοθεί δικαιοσύνη κ ας χαλάσει ο κόσμος» είπε η εισαγγελέας στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη! Κ μετά είχαμε την παρέμβαση του @askertsos υφυπουργού στον @PrimeministerGR. Όντως χαλάει ο κόσμος λοιπόν από το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.