22 Μαΐ 2020

Ο Γ. Βρούτσης παραδέχεται λάθη στον επανυπολογισμό - Στον αέρα η ψηφιακή σύνταξη

- Έφη Αχτσιόγλου: Παντελώς έκθετος ο κ. Βρούτσης από τα ψέματα του για τις εκκρεμείς συντάξεις
- «Η υπόθεση θα ήταν αστεία αν δεν αφορούσε τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων συνταξιούχων»


   Πανικόβλητος ο υπουργός Εργασίας παραδέχεται πλέον τα λάθη αλλά αποφεύγει να απαντήσει στα ερωτήματα που θέτει η ομάδα εργασίας του e-ΕΦΚΑ, η οποία, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε η «ΑΥΓΗ», εισηγείται στον υπουργό να μην προχωρήσει σε ένα ψηφιακό άλμα στο κενό που θα προκαλέσει μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους.
   Παράλληλα, η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, σημειώνει ότι «το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» αποκαλύπτει ένα ακόμη ψέμα του κ. Βρούτση. Ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Βρούτσης ωρυόταν για τους δήθεν λάθος επανυπολογισμούς συντάξεων από τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας αλλεπάλληλες συνεντεύξεις, σήμερα αποδεικνύεται ότι τους ενσωματώνει απολύτως, χωρίς να δίνει καμία εξήγηση ούτε για το τι έλεγε χθες ούτε για το τι πράττει σήμερα».

Ο κ. Βρούτσης είναι παντελώς έκθετος τόσο για το έργο του στο υπουργείο Εργασίας όσο και για τα ψέματα που έχει πει όλο το προηγούμενο διάστημα.
Μετά το φιάσκο της τηλεκατάρτισης ο υπουργός εργασίας οδηγείται σε ένα ακόμη το οποίο αφορά τις εκκρεμείς συντάξεις.
▸ Πρώτον: Η χθεσινή έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής αναφορικά με τις εκκρεμείς συντάξεις είναι αποκαλυπτική:
Αποκαθιστά την αλήθεια αναφορικά με τις εκκρεμότητες που άφησε η διακυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για 108.000 κύριες και επικουρικές, μειωμένες κατά 70% σε σχέση με αυτές που είχε παραδώσει στα τέλη του 2014 ο κ. Βρούτσης. Καταρρίπτει δηλαδή με τον πλέον επίσημο τρόπο τα ψεύδη που διακινεί τόσο καιρό ότι τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε 1 εκατομμύριο απλήρωτες συντάξεις. Ο κ. Βρούτσης σε σημερινή του δήλωση, όχι απλώς δεν απολογείται για τα ψεύδη του αλλά τα επαναλαμβάνει επιχειρώντας τώρα να διαψεύσει πέρα από τα ασφαλιστικά ταμεία και το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής!
▸ Δεύτερον: Η ίδια έκθεση αποκαλύπτει ότι από τον Ιούνιο του 2019 και μόνο μέχρι τον Μάρτιο του 2020, τους 9 μήνες διακυβέρνησης της #ΝΔ, οι εκκρεμείς συντάξεις έχουν αυξηθεί κατά 45.000 ενώ η συσσώρευση εκκρεμοτήτων συνεχίζεται και μετά τον Μάρτιο οδηγώντας σε διπλασιασμό τους. Μέσα σε μόλις δέκα μήνες λοιπόν, ο κ. Βρούτσης που επιμένει να καταγγέλλει με ψεύδη τον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να παράγει έργο, αυξάνει τις εκκρεμείς συντάξεις κατά 50%!
▸ Τρίτον: Το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Αυγής” αποκαλύπτει ένα ακόμη ψέμα του κ. Βρούτση. Ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Βρούτσης ωρυόταν για τους δήθεν λάθος επανυπολογισμούς συντάξεων από τον ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας αλλεπάλληλες συνεντεύξεις,σήμερα αποδεικνύεται ότι τους ενσωματώνει απολύτως χωρίς να δίνει καμία εξήγηση ούτε για το τι έλεγε χθες ούτε για το τι πράττει σήμερα.
Η υπόθεση θα ήταν αστεία αν δεν αφορούσε τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων συνταξιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.