25 Απρ 2020

ΙΕΚ ΣΒΙΕ: Ο Βρούτσης μας επέβαλε τα voucher

- Ανατρέπει την κυβερνητική επιχειρηματολογία και επιβεβαιώνει το σκάνδαλο των προγραμμάτων τηλεκατάρτισης
- Να αποζημιωθούν οι επιστήμονες και οι ομάδες εργασίας που έκαναν άψογα την δουλειά τους, το «μπάχαλο» χρεώνεται στις εταιρείες-«πλατφόρμες» που επέλεξε ο Βρούτσης!


   Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία που επιβεβαιώνει το σκάνδαλο των προγραμμάτων τηλεκατάρτισης, προέβη ο επικεφαλής (επιστημονικός διευθυντής) του ΙΕΚ ΣΒΙΕ Νίκος Καστρινάκης, εκπροσωπώντας τα ΙΕΚ που συμμετείχαν στο πρόγραμμα που ανατρέπει την κυβερνητική επιχειρηματολογία
   Μιλώντας στον Realfm και το Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Καστρινάκης αποκάλυψε πως το υπουργείο Εργασίας «επέβαλε» τις «πλατφόρμες» για την υλοποίηση του προγράμματος και πως αυτή η διαδικασία δεν ήταν επιλογή των ΙΕΚ που συμμετείχαν και τα οποία υλοποίησαν «άψογα και έγκαιρα» την δουλειά που ανέλαβαν.
   Η καταγγελία ανατρέπει ουσιαστικά την κυβερνητική επιχειρηματολογία και επιβεβαιώνει την εικόνα ότι ο «μηχανισμός» υλοποίησης του προγράμματος ήταν «εμπνεύσεως Βρούτση» και, προφανώς, απέβλεπε στην εμπλοκή στην τηλεκατάρτιση εταιρειών μειωμένης αξιοπιστίας που λειτούργησαν ως «πλατφόρμες», αν και, όπως είπε, κάτι τέτοιο δεν ήταν απαραίτητο.
   «Η διαδικασία αυτή μας επιβλήθηκε από το υπουργείο», τόνισε με θυμό και κάλεσε το υπουργείο να μην εκφράζεται με τρόπο που προσβάλλει την επιστημονική επάρκεια και αξιοπιστία των ΙΕΚ και ζήτησε να αποζημιωθούν οι επιστήμονες και οι ομάδες εργασίας που έκαναν άψογα την δουλειά τους, χρεώνοντας το «μπάχαλο» στις εταιρείες-«πλατφόρμες» που επέλεξε ο κ. Βρούτσης!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.