7 Απρ 2020

Π.Παπανικολάου: Μέγιστη αθλιότητα της κυβέρνησης η εισβολή ομάδων ΔΙΑΣ στον «Ευαγγελισμό» - VIDEO

- Να παραιτηθεί ο Χρυσοχοΐδης
- «Βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες ότι οι “ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες”, που λέει ο κ. πρωθυπουργός, θεωρούνται ήρωες μόνο όταν δεν έχουν φωνή, μόνο όταν είναι σκυμμένοι και φιμωμένοι»


   «Η κυβέρνηση σήμερα διέπραξε μία μέγιστη αθλιότητα, στέλνοντας πάνοπλους άνδρες της ομάδες ΔΙΑΣ να εισβάλουν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, και να διώξουν από την αυλή του νοσοκομείου τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ίδιου του νοσοκομείου» τόνισε ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου, αναφορικά με τη σημερινή συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) για τα ανεπαρκή μέτρα στήριξης του ΕΣΥ και τις ελλείψεις στα ατομικά μέσα προστασίας των εργαζομένων στις δημόσιες Δομές Υγείας.
   Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «γι’ αυτή την πρωτοφανή αθλιότητα πρέπει να απολογηθεί αμέσως ο κ. Χρυσοχοΐδης. Αν δεν το κάνει, οφείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός να κάνει άμεσα δεκτή την παραίτησή του, άσχετα αν ο κ. Χρυσοχοΐδης την υποβάλλει ή όχι»



   «Βλέπουμε και γενικότερα τις τελευταίες ημέρες, ότι οι “ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες” που λέει ο κ. πρωθυπουργός, θεωρούνται ήρωες μόνο όταν δεν έχουν φωνή, μόνο όταν είναι σκυμμένοι και φιμωμένοι» επεσήμανε ο γγ της ΟΕΝΓΕ, και πρόσθεσε ότι «όταν ορθώνουν το ανάστημά τους και λένε την αλήθεια για την κατάσταση στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας και στο ΕΚΑΒ, προφανώς η κυβέρνηση και συνολικά το σύστημα, σταματάει να τους θεωρεί ήρωες και τους θεωρεί τρομοκράτες. Και γι’ αυτό, είτε στέλνει την αστυνομία για να τους καταστείλει, ή επιστρατεύει τα πιο σάπια και θλιβερά έμισθα παπαγαλάκια του».
   Τέλος, ο Π.Παπανικολάου επανέλαβε τα αιτήματα των υγειονομικών για «περισσότερες κλίνες ΜΕΘ που χρειάζεται το σύστημα για να υπερασπιζόμαστε την υγεία του λαού, μόνιμες προσλήψεις προσωπικού ώστε να μπορούν να λειτουργούν και οι κλίνες ΜΕΘ και γενικά όλα τα τμήματα, επίταξη άνευ όρων όλου του μεγάλου ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και αποτελεσματικά και επαρκή μέσα προστασίας για τους υγειονομικούς, έτσι ώστε να μην αρρωσταίνουν και βγαίνουν εκτός μάχης.
   Ακόμη ο ίδιος, επεσήμανε ότι τα μέσα προστασίας για τους υγειονομικούς «είτε δίνονται με το σταγονόμετρο, είτε κυκλοφορούν σε πολλές περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες ελαττωματικές παρτίδες τέτοιων υλικών, όπως έχει ήδη καταγγελθεί από συναδέλφους πολλών νοσοκομείων».
   «Εργαζόμενοι, γιατροί, νοσηλευτές και όλοι οι υγειονομικοί του νοσοκομείου Νίκαιας συμμετέχουν στη σημερινή συμβολική διαμαρτυρία που κάλεσε η ΟΕΝΓΕ για να είναι η Τρίτη 7 Απρίλη, μέρα πανελλαδικής δράσης για τη δημόσια περίθαλψη» υπογράμμισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.