11 Απρ 2020

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! Την ώρα που χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι αγωνιούν για το τι τους περιμένει, ο Γεωργιάδης τους κοροϊδεύει σε πανελλαδική μετάδοση - VIDEO

- Οργισμένη απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για το προκλητικό θράσος του ο τηλε-υπουργού της ΝΔ
- «Πόσο θα φάνε πια, θα γίνουν 300 κιλά»!
- Ως άλλη Μαρία_Αντουανέτα, με κυνικά χυδαίο τρόπο, απορρίπτει το εμπροσθοβαρές πακέτο μέτρων, ύψους 26 δισ. ευρώ, που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να στηριχθούν #οικονομία και #κοινωνία


   Σε εξαιρετικά έντονο ύφος κινείται η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία σχολιάζει τις εξοργιστικές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, όπου δήλωσε ότι οι πολίτες «θα γίνουν 300 κιλά αν λάβουν αρκετά χρήματα ως ενίσχυση εν μέσω της γενικευμένης καραντίνας λόγω του κορονοϊού.
   «Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
   Καλεί μάλιστα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση για το θέμα αποπέμποντάς τον, τονίζοντας ότι «όσο παραμένει στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του».
   Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση.
Γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα.
Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια.
Καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι "θα γίνουν 300 κιλά"....
Κε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση.
Όσο βέβαια τον διατηρείτε στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του.
   Το σχετικό βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό BEST:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.