22 Απρ 2020

Όλγα Γεροβασίλη: Ο πραγματικός υπεύθυνος νομίζει πως κρύβεται πίσω από τον αντιπρόεδρο για όλες τις δουλειές!

Ακόμα και μετά την κυνική ομολογία ενοχής της κατάρτισης της ντροπής, κάνουν τα πάντα για να συγκαλύψουν τη νέα "κανονικότητα"


   Η κρίση για τη ΝΔ είναι ευκαιρία για "δουλειές", αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη σε ανάρτησή της στα social media, με αφορμή την άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την άρον άρον κατάργηση της τηλεκατάρτισης της ντοπής και του εμπαιγμού του επιστημονικού κόσμου της χώρας. Μια εξέλιξη στην οποία αναγκάστηκε να συρθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις αποκαλύψεις για το τεράστιο σκάνδαλο εκατομμυρίων, στο οποίο μάλιστα, σύμγωνα με τις αποκαλύψεις, εμπλέκονται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που συνδέονται ευθέως με το ίδιο το κόμμα της ΝΔ.
   Και συνεχίζει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ:
   Ακόμα και μετά την κυνική ομολογία ενοχής της κατάρτισης της ντροπής, κάνουν τα πάντα για να συγκαλύψουν τη νέα "κανονικότητα".
   Ο πραγματικός υπεύθυνος νομίζει πως κρύβεται πίσω από τον αντιπρόεδρο για όλες τις δουλειές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.