13 Απρ 2020

Για προσπάθεια φίμωσης από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κάνει λόγο ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων!

"Δεν προτίθεμαι να συνεργήσω στη φίμωση κανενός και πολύ περισσότερο να συμβάλω στην ποδηγέτηση της ενημέρωσης των πολιτών"


   Για προσπάθεια φίμωσης του από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, κάνει λόγο ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης, ο οποίος απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ των Ιωαννίνων το έγγραφο της 6ης ΥΠΕ, σύμφωνα με το οποίο "Για οποιοδήποτε δημοσιογραφικό ρεπορτάζ (είτε έντυπο, είτε ηλεκτρονικό, είτε τηλεοπτικό) θα πρέπει να ... υπάρχει προηγούμενη αίτηση προς την 6ηΥΠΕ και το ΕΚΕΠΥ- ΕΚΑΒ, και αντίστοιχη γραπτή άδεια"!!!
   Ο κ. Τσίκαρης κοινοποίησε και την απάντησή του στην 6η ΥΠΕ, στην οποία αναφέρει τα εξής:
   "Σας ενημερώνω ότι δεν προτίθεμαι να συνεργήσω στη φίμωση κανενός και πολύ περισσότερο να συμβάλω στην ποδηγέτηση της ενημέρωσης των πολιτών, που, κατά την άποψή μου, επιχειρείται με την εν λόγω εντολής σας.   
   Ο κάθε πολίτης είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τις ενέργειές του, τις δηλώσεις του και τα γραφόμενά του. Είναι έξω και πέρα από κάθε δημοκρατική αρχή η με οποιαδήποτε μορφή λογοκρισία τους".
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.