20 Απρ 2020

Σαν σήμερα, το 1984, ήταν Μ. Παρασκευή και η "Ακρόπολη" κατακεραύνωνε τους ενορίτες της Παρηγορήτισσας στην Άρτα

Προφανώς η Ελευθερία και η Ειρήνη, σύμφωνα με τη δεξιά εφημερίδα αλλά και για αυτόν που της έστειλε τη φωτογραφία-τεκμήριο του "εγκλήματος", είναι έννοιες που δεν συνάδουν με το χριστιανικό πνεύμα...


   Σαν σήμερα, πριν 36 χρόνια ήταν Μεγάλη Παρασκευή...
   Τότε δεν υπήρχε internet, που η πληροφορία μεταδίδεται στη στιγμή. Ούτε καν ιδιωτικά κανάλια...
   Έτσι, της πήρε μία εβδομάδα της δεξιάς εφημερίδας "Ακρόπολη", για να κατακεραυνώσει τους πιστούς της ενορίας της Παρηγορίτισσας ως... αχαρακτήριστους πρασινοκόκκινους!
   Ποιο ήταν το έγκλημα καθοσιώσεως που διέπραξαν;
   Ότι στόλισαν τον Επιτάφιο με το σήμα της Ειρήνης και με το μήνυμα ότι η Ελευθερία έρχεται μέσα από το ανέβασμα στο Γολγοθά, με το Φως της Ανάστασης να ακολουθεί, γεγονός που ενεργοποίησε μισαλλόδοξα αντανακλαστικά.
   Προφανώς η Ελευθερία και η Ειρήνη, σύμφωνα με την εφημερίδα "Ακρόπολη" αλλά και για αυτόν που της έστειλε τη φωτογραφία-τεκμήριο του "εγκλήματος", είναι έννοιες που δεν συνάδουν με το χριστιανικό πνεύμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.