16 Απρ 2020

Σε σύγχυση ο Άδωνις Γεωργιάδης για το «μαξιλάρι»: Άλλα είπε το πρωί τον ΑΝΤ1, άλλα στο OPEN - VIDEO

Στην προσπάθειά του να «αποδείξει» ότι ο «κουμπαράς» δεν πειράχτηκε, όταν κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σχετικά με την εν κρυπτώ χρήση, από την κυβέρνηση, κεφαλαίων από το «μαξιλάρι» των 37 δισ.


   Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση φαίνεται πως ήρθε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε διαδοχικές τηλεοπτικές του εμφανίσεις, όταν κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σχετικά με την εν κρυπτώ χρήση, από την κυβέρνηση, κεφαλαίων από το «μαξιλάρι» των 37 δισ. Έφτασε μάλιστα στο σημείο άλλα να υποστηρίξει στη μια εκπομπή και άλλα στην επόμενη, προκειμένου να «αποδείξει» ότι ο εν λόγω κουμπαράς δεν πειράχτηκε.
   Στο επίκεντρο των ισχυρισμών του βρέθηκε η διάσταση μεταξύ του «μαλακού» μαξιλαριού των 14 δισ, από τα οποία και άντλησε μεγάλο ποσό η κυβέρνηση, και του «σκληρού» των 16 δισ, το οποίο προορίζεται για την αποπληρωμή του χρέους.
   Ειδικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Ανάπτυξης είπε: «Μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακουμπήσει μαξιλάρι, ούτε μαλακό ούτε σκληρό»
   Λίγο αργότερα, όμως, σε συνέντευξή του στο Open επιχείρησε να κάνει το «άσπρο μαύρο», λέγοντας: «Τι θα πει μαλακό και σκληρό; Ένα είναι το μαξιλάρι. Αυτό που μας άφησαν κλειδωμένο για το χρέος. Όλα τα υπόλοιπα είναι χρήματα που μπαίνουν και βγαίνουν».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.