18 Μαρ 2020

Νοσηλεύτρια: Δεν επαρκούν οι μάσκες - Πάμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή - VIDEO

Για τις χθεσινές ανακοινώσεις Τσιόδρα, που μείωσε την καραντίνα στους γιατρούς-νοσηλευτές από 14 στις 7 μέρες: «Θα πηγαίνουμε σχεδόν ασθενείς να διασπείρουμε τον ιό»


   Έλλειψη σε μάσκες ενώ δεν υπάρχουν ειδικές στολές στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος, που θα είναι νοσοκομείο για ασθενείς με κορωνοϊό, καταγγέλλει η νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Παμμακάριστος Μάρθα Μαρκοπούλου.
    «Πάμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στις χθεσινές ανακοινώσεις του κ. Τσιόδρα, που μείωσε την καραντίνα στους γιατρούς-νοσηλευτές, από 14 στις 7 μέρες. «Θα πηγαίνουμε σχεδόν ασθενείς να διασπείρουμε τον ιό».



   Πόσο ασφαλής είναι επίσης η μεταφορά μας με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή πόσο ασφαλές είναι ότι επιστρέφουμε στο σπίτι αναρωτήθηκε η νοσηλεύτρια.
   Επίση,ς πραγματοποίησε έκκληση στο κράτος για να παραχωρηθεί κατάλυμα σε όσους εργάζονται στα νοσοκομεία.
   Να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε και μετά την κρίση τους νοσηλευτές που δεν είναι στα βαρέα και ανθυγιεινά και παίρνουν μισθούς πείνας γύρω στα 700 ευρώ.
   Οι νοσηλευτές και οι γιατροί εκτος από τα "χειροκροτήματα" έχουν ανάγκη στήριξης έμπρακτης και άμεσης τώρα και μετά την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.