1 Μαρ 2020

«Στα χείλια, στα χείλια, φιλάμε τον Κικίλια» - Ανυπότακτοι καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας - VIDEO

Παρά τις απαγορεύσεις, τα πρόστιμα και τις ποινές φυλάκισης, 8.000 καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στο κέντρο της Πάτρας σε μια αυτοσχέδια παρέλαση


   Παρά τις απαγορεύσεις, τα πρόστιμα και τις ποινές φυλάκισης, 8.000 καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στο κέντρο της Πάτρας σε μια αυτοσχέδια παρέλαση. Η κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τα καρναβάλια σε όλους τους Δήμους, εξαιτίας του κορονοϊού, εξαιρώντας από τα μέτρα προφύλαξης για την εξάπλωση του ιού τους αθλητικούς αγώνες στα γήπεδα, τα θέατρα, τους κινηματογράφους, τις κάθε είδους πολιτιστικές εδηλώσεις, τον εκκλησιασμό και τη Θεία Κοινωνία...
   Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγ. Γεωργίου για να ξεκινήσουν μια εντυπωσιακή πομπή στο κέντρο της Πάτρας.




Στον κορονοϊό αφιέρωσε το Καρναβαλικό Κομιτάτο την πομπή που έκανε το απόγευμα του Σαββάτου
   Η πομπή ξεκίνησε από την Ρήγα Φεραίου πέρασε από τον πεζόδρομο και ανέβηκε από την Αγίου Νικολάου για να φτάσει στη συνέχεια στην πλατεία Γεωργίου, εκεί όπου ενώθηκε με τους καρναβαλιστές και τα πληρώματα τους.
   Τα μέλη του Κομιτάτου κρατούσαν στα χέρια τους πανό και συνθήματα, ενώ, όταν έφτασαν στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, φώναξαν με καυστικό τρόπο: "Στα χείλια, στα χείλια, φιλάμε τον Κικίλια".







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.