1 Μαρ 2020

Καρναβαλική «ανυπακοή» στην Πάτρα: Ποτάμι κόσμου στο κέντρο της πόλης - VIDEO & ΦΩΤΟ

Παρά τον αστυνομικό κλοιό, οι καρνιβαλιστές έκαναν “κατάληψη” στην πλατεία Γεωργίου και έστησαν χορό με μουσική και καπνογόνα!


   Παράλληλες καρναβαλικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα, παρά το γεγονός της ματαίωσης του θεσμού, λόγω των εκτάκτων μέτρων που αφορούν τον κορωνοϊό.
   Καρναβαλική “κατάληψη” το απόγευμα του Σαββάτου, από τις 7 και μετά, στην πλατεία Γεωργίου. Καρναβαλικά γκρουπ συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Πάτρας, κυρίως επί του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου και της πλατείας, όπου έστησαν αυτοσχέδιο πάρτι με μουσική, χορό και καπνογόνα.
   Πολύς ο κόσμος όπως μπορείτε να δείτε, που ήρθε στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσει το αυθόρμητο δρώμενο.







Νωρίτερα: Σε αστυνομικό κλοιό οι καρναβαλιστές στην Πάτρα – Διαμαρτυρίες στους αστυνομικούς: Γιατί δεν πάτε στα μπαράκια, σε μας που πάμε βόλτα στο δρόμο;
Νωρίτερα, σε ισχυρό αστυνομικό κλοιό βρέθηκαν οι καρναβαλιστές που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου για να παρελάσουν στο κέντρο της Πάτρας.
Λίγο πριν ξεκινήσει η καρναβαλική πομπή στο σημείο κατέφθασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας για να διευκολύνει την πρόσβαση στο κέντρο της Πάτρας και να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Η πομπή ακολούθησε τη διαδρομή προς τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, πάντα με την ισχυρή παρουσία των αστυνομικών στην αρχή, στο τέλος της και κατά μήκος.
Στις ερωτήσεις του καρναβαλιστή γιατί στα μπαράκια, που ήταν γεμάτα χθες, δεν πήγε η Αστυνομία και τα βάζει με τους καρναβαλιστές δεν υπήρχε απάντηση.

   Αλλά και σήμερα, Κυριακή 1η Μαρτίου, χιλιάδες καρναβαλιστές πλημμύρισαν το κέντρο της Πάτρας, αδιαφορώντας για τις αστείες επικοινωνιακές απαγορεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video:



   Δεν είναι, όμως, μόνο οι Πατρινοί, που αψήφησαν τον κυβερνητο-κορονοϊό. Ίδια η εικόνα σήμερα και στη Ζάκυνθο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.