27 Μαρ 2020

Ένα μεγάλο μπράβο στην "Αρτινή" Uni - Pharma: Δωρεάν η παραγωγή της χλωροκίνης για τo ΕΣΥ

- Θα διαθέσει δωρεάν 24 εκατομμύρια δόσεις Unikinon
- «Γιατί πάνω απ’ όλα, στόχος μας πρέπει να είναι η ισότιμη πρόσβαση όλων των ασθενών στις θεραπείες τους και ιδιαίτερα την ώρα της ανάγκης»


   Η UNI-PHARMA ιδρύθηκε πριν από 57 χρόνια από τον Αρτινό Κλέωνα Τσέτη και τα σκήπτρα του ομίλου πήραν αργότερα οι κόρες του, Γιούλη και Ειρήνη. Διευθύνουσα σύμβουλος είναι πλέον η Γιούλη Τσέτη, η οποία το 2017 βραβεύτηκε ως η «Γυναίκα επιχειρηματίας της Χρονιάς».
   Ο όρος "εταιρική κοινωνική ευθύνη" είναι γνωστός στον κόσμο του επιχειρείν, αλλά τώρα, την εποχή της πανδημίας, παίρνει σάρκα και οστά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
   Κι αυτό διότι, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η εταιρεία, θα προσφέρει δωρεάν όλη την παραγωγή φαρμάκου με χλωροκίνη η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Uni - Pharma,. Έχει ήδη προβεί σε παραγωγή του φαρμάκου Unikinon, το οποίο θεωρείται ως μία πιθανή θεραπεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.
   Ειδικότερα, η Uni-pharma θα διαθέσει δωρεάν 24 εκατομμύρια δόσεις Unikinon στο Ελληνικό Κράτος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Uni-pharma SA έλαβε για πρώτη φορά άδεια προϊόντος χλωροκίνης στην Ελλάδα, το 1984.
   «Με υψηλό αίσθημα ιστορικής ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς, η Uni-pharma SA δηλώνει ότι βρίσκεται πάντα κοντά στον Έλληνα ασθενή και τις ανάγκες του, στηρίζοντας τη Δημόσια υγεία, όπως άλλωστε αυτό πράττει τα τελευταία 57 έτη. Γιατί πάνω απ’ όλα, στόχος μας πρέπει να είναι η ισότιμη πρόσβαση όλων των ασθενών στις θεραπείες τους και ιδιαίτερα την ώρα της ανάγκης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.