16 Μαρ 2020

Κλείνουν τα απογεύματα τα εμπορικά της Άρτας

- Ανοιχτά μόνο το πρωί, με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου, μέχρι να υλοποιηθεί η πρότασή του προς την κυβέρνηση για καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου
- "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ή ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ"


   Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, "Με απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και μέχρι να υλοποιηθεί η πρότασή μας προς την κυβέρνηση για κλείσιμο των εμπορικών καταστήμάτων ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ τη μείωση του ωραρίου,  δηλαδή ανοιχτά μόνο το πρωί από 8:00 εως 14:00."
   Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας, σε κοινή γραμμή με την πλειονότητα των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
   Σε αυτή την χρονική συγκυρία καλούμαστε ως πολίτες, έμποροι και επιχειρηματίες, να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της επέκτασης της πανδημίας.
   Οφείλουμε και εμείς, ως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας, δείχνοντας αλληλεγγύη και υπευθυνότητα να συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια για να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας,των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας.
   Καλούμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει, να λάβει άμεσα την απόφαση για το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και η απόφαση αυτή να συνοδεύεται από συγκεκριμένα μέτρα στήριξης αυτών. Όσο πιο γρήγορα κλείσουν τα καταστήματα, το όποιο κόστος σίγουρα θα είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργουμε.
 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ή ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ
 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.