30 Μαρ 2020

Επιστολή Γεροβασίλη σε Τασούλα: Υποχρεωτική και όχι προαιρετική η μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας

- Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι βουλευτές μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν
- Υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά, διότι και οι εργαζόμενοι, με απόφαση της κυβέρνησης, χάνουν το ήμισυ του μισθού τους, υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά


  Προς τον κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, Πρόεδρο της Βουλής
  Αθήνα, 30 Μαρτίου 2020

  Θέμα: «Υποχρεωτική και όχι προαιρετική η μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας»

   Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
   Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι βουλευτές μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης της πανδημίας πόσο μάλλον όταν είναι δεδομένο ότι τα κυβερνητικά μέτρα για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της κοινωνίας είναι ανεπαρκή.
   Πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου της είναι το μέτρο να αφορά όλους τους βουλευτές υποχρεωτικά, με πρωτοβουλία και απόφαση της Βουλής και μάλιστα για διάρκεια τριών μηνών. Υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά διότι και οι εργαζόμενοι με απόφαση της κυβέρνησης χάνουν το ήμισυ του μισθού τους, υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά.
   Η πρότασή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προτείνω να συζητηθεί σε έκταση συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων και να ληφθεί απόφαση της Ολομέλειας κατά τη συνεδρίαση της την προσεχή Πέμπτη.

  Με τιμή
  Όλγα Γεροβασίλη
  Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.