18 Μαρ 2020

Με 400 ευρώ θα ζήσουν οι άνθρωποι, κ. Γεωργιάδη; - VIDEO

- Aπαράδεκτη δήλωση Γεωργιάδη
- Μόνο οι επιχειρήσεις έχουν υποχρεώσεις; Τα νοικοκυριά δεν έχουν;
- Γ. Ραγκούσης: Είναι κυβερνητική θέση κι όχι απλώς δήλωση Γεωργιάδη


   Δεν φτάνει ο κορωνοϊός, δεν φτάνει η καραντίνα, είναι και ο υπουργός Ανάπτυξης που δεν έχει σταματημό.
   Από το πρωί ως το βράδυ περιοδεύει στα κανάλια για να πείσει πόσο τέλεια τα έκανε όλα η κυβέρνηση και ας καθυστέρησε να πάρει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (βλ. Εκκλησίες, διόδια) και τρομερές ελλείψεις στα νοσοκομεία.



   O υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε στο Mega ότι το επίδομα των 400 ευρώ, το οποίο θα δώσει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού αρκεί για τα έξοδά τους, γιατί κάθονται στα σπίτια τους λόγω της καραντίνας και τα έξοδα θα είναι περιορισμένα.
πηγή
  Γ. Ραγκούσης: Είναι κυβερνητική θέση κι όχι απλώς δήλωση Γεωργιάδη
   Είναι κυβερνητική θέση κι όχι απλώς δήλωση Γεωργιάδη πως “τα 400€ είναι αρκετά για όσους εργαζόμενους μένουν σπίτι υποχρεωτικά” σχολιάζει στο twitter ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

   Μόνο οι επιχειρήσεις έχουν υποχρεώσεις; Τα νοικοκυριά δεν έχουν;
   Το παρακάτω είναι απόσπασμα από τη στήλη "Η Άποψη της ΕΦΣΥΝ" στην Εφημερίδα των Συντακτών:

Η κυβέρνηση ποφάσισε την καταβολή ειδικού επιδόματος 400 ευρώ στους εργαζόμενους των οποίων η επιχείρηση έχει αναστείλει τη λειτουργία της. Περιττό να πούμε ότι αυτό το επίδομα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Τι θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι με αυτά τα χρήματα; Ενοίκια; Δόσεις δανείων; Λογαριασμούς; Τη διατροφή τους;
Εξίσου σημαντικό πρόβλημα για τους εργαζόμενους είναι οι ρυθμισμένες υποχρεώσεις προς το Δημόσιο (εφορία), τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ κ.ά.) και αλλού. Στο τέλος του μήνα λήγει η προθεσμία για την πληρωμή τους που αν δεν γίνει εγκαίρως χάνεται κάθε ρύθμιση στο σύνολό της. Δεν θα έπρεπε η κυβέρνηση να είχε ήδη μεριμνήσει γι’ αυτό το ζήτημα, τη στιγμή μάλιστα που ανάλογη μέριμνα έχει λάβει για τις επιχειρήσεις; Μόνο οι επιχειρήσεις έχουν υποχρεώσεις; Τα νοικοκυριά δεν έχουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.